Vasyl Ashko

Вугільні смужки для носа від Via Beauty: дешево та сердито?

Вугільні смужки для носа від Via Beauty: дешево та сердито?

Чесно? Я ті чорні цятки на своєму обличчі не особливо то й помічаю. Наче інших проблем немає? А от дружина каже, що вони гігантські. Ну ок, давай щось з ними зробимо — погодився я, і ми разом сіли переглядати каталог на makeup.com.ua. Брати дорогі засоби я не хотів, тому зупинилися на «дешево, але сердито» — вугільні очищаючі смужки для носа від ViaBeauty.

Під товаром більше 200 відгуків. Ого! Хтось каже, що чудові, а хтось — не дуже. Ну, як завжди…

Найбільш спокусливо виглядала ціна: за 3 смужки 29 грн. Що це, якщо не задарма? Беремо! До речі, на офіційному сайте вони дорожчі — 30 грн з копійками. Я чомусь уявляв побачити велику коробку, а як виявилось, легенька коробочка десь 12х7 см.

Вугільні смужки для носа від Via Beauty: дешево та сердито?

На звороті коротко вказано про переваги засобу. Є рекомендації щодо застосування з картинками. Навіть такий «нуб» у косметичному догляді, як я, зміг розібратися. Що стосується складу, то наче нічого кримінального.

Кому цікаво, можу продублювати: pvp/va/vinil propionate copolymer, glycerin, vegetable amino acids, alcohol, diazolidinyl urea, parfum, peg-20, sorbitan stearate, water, titanium dioxide, magnesium aluminum silicate.

Всередині, як і обіцяно, 3 смужки, форма котрих особисто мені нагадує маленького кажана. Всі вироби в індивідуальних упаковках.

На коробці обіцяють, що смужки витягнуть забруднення і зайвий шкірний жир, якого в мене вистачає. Ну що ж, умиваюсь і щедро змочую носа, як і вказано в інструкції, бо на сухій шкірі смужки не тримаються, і це потрібно враховувати. Легенько знімаю плівку і стараюсь акуратно наклеїти на носа. Вийшло!

Не знаю, чи то я занадто носа намочив, чи то так треба, але були доволі відчутні чорні потічки. Ну, смужки то вугільні. Мабуть, це ок… Фото робити часу не було, та й видовище не з найприємніших. Довелось швидко витиратися серветкою. Аромат у цих смуг не надто виражений але присутній: схожий на запах активованого вугілля в поєднанні з металом.

Просидів з цією штукою десь 20 хвилин. За цей час смужка встигла підсохнути. На дотик вже вологи не відчувалося. Пішов у ванну кімнату, щоб її зняти. На диво, здирається вона доволі легко і абсолютно безболісно, бо я вже встиг накрутити себе:) Навіть є приємне пощипування.

На носі залишився чорний слід. Довелось трохи постаратися, щоб його змити. В результаті отримав максимально чистого и гладенького на дотик носа, якого в мене ще не було. А що стосується видалення чорних цяток, то є питання… Як то кажуть, знайдіть бодай декілька відмінностей...

Відчуття чистоти і комфорту дійсно з’явилося, за що лайк, але чорні цятки нікуди не зникли. Можливо потрібно нанести кілька смужок поспіль? А можливо мої пори — занадто важке завдання для такого засобу? Також потрібно враховувати низьку вартість товару. Одна смуга коштує в районі 10 грн, і власне, свою ціну вона відпрацьовує.

В будь-якому разі це був цікавий експеримент. В якості так званого «experience» — чудово! Але, шановні хлопці та дівчата, щоб аж рекомендувати ці смуги, то ні, не можу. Ефекту «вау» не відбулось… Можливо маєте іншу думку про цей продукт?

Vasyl Ashko
3
Підписники
0