Аніта

Стимулюючий тонік із вітаміном C

Стимулюючий тонік із вітаміном C

Тонік для обличчя, а відтак і тонізація шкіри часто недооцінюються. Те, що потрібно щодня вмиватися, використовуючи очищувальні засоби, наносити крем, періодично використовувати скраб, знають практично всі. А ось застосування тоніка для обличчя досі часто залишається поза увагою. Ставлення до тоніку неоднозначне. Одні не уявляють без нього повноцінного догляду за шкірою, інші вважають другорядним засобом. Треті стверджують, що витрачати гроші на цей продукт немає сенсу, а хтось взагалі не знає, що таке тонік для обличчя. Я відношусь до першого типу людей, цей засіб завжди в мене є на поличкі і користуюсь ним щодня. Ним добре прибирати залишки забруднень, косметики та попередніх очищувальних засобів (пінок, гелів та ін.). Нещодавно я придбала новий набір від українського бренду Hillary для догляду шкіри обличчя. І одним із засобів як раз був стимулюючий тонік з вітаміном С.

Активні компоненти

1. Екстракт зеленого чаю - прискорює процеси обміну, впливає на мікроциркуляцію, захищає стінки судин, покращуючи їх еластичність, має сильні заспокійливі, протизапальні та зволожувальні властивості.
2. Аскорбіл глюкозид (AA2G™) – це натуральний вітамін С - це натуральний вітамін С який освіжає тьмяну шкіру та запобігає старінню.
3. Гліцерин - покращує проникність в глибокі шари шкіри зволожувальних та живильних речовин, посилюючи їх позитивний вплив, регенерує шкіру і покращує її природні обмінні процеси.

Пакування стримане та спокійне. Жодних яскравих відтінків та зайвих елементів. Виглядає досить дорого та елегантно. Флакончик в білому кольорі, об'єм 200 мл. В ролі дозатора тут виступає розпилювач, який дозволяє, по-перше, не пролити тонік і, по-друге, завдяки йому засіб витрачається дуже економічно! Дозатор розпорошує засіб дуже дрібними крапельками, працює на відмінно - не заїдає і не тече.

Консистенція рідка, рідина прозора, без барвників, м'яка і злегка ковзка, однорідна, без додаткових включень.

Аромат приємний та ніжний, мені нагадує м'ятний чай з лимоном. Легкий, не хімозний, без різкої ввіддушки.

Користуюсь тоніком зазвичай ввечері. Наношу засіб на ватний диск і протираю шкіру обличчя, шию та декольте. Одразу після нанесення тонік відчутно освіжає та бадьорить, ефективно пом'якшує та зволожує шкіру. Відчуття дуже приємні і комфортні, він не щипає і не дратує шкіру, не сушить і не стягує, не залишає жирних або липких слідів. Делікатно та дбайливо очищає шкіру та готує її до подальшого етапу догляду. Після кількох днів застосування помітила, що колір обличчя став більш рівномірним. Шкіра сяюча та м'яка на дотик. Цей тонік є чудовим завершальним етапом очищення шкіри.