Твердий шампунь Lola cosmetics
Відгук на твердий шампунь
Засоби від Lola cosmetics відомі багатьом. У них непоганий склад, хороші обʼєми і приємні ціни. Але сьогодні я розповім про зволожувальний твердий шампунь.
Шампунь у гарній стильній коробочці. По обʼєму цього шампуню вистачить надовго через його консистенцію. Запах у нього неймовірний солодкий, пахне маслами.
По текстурі він твердий(логічно так), але з невеликими часточками. Піниться не дуже швидко і самої піни небагато. Я доречі досі не наловчилась його наносити. У баночці не зовсім зручно зробити Багато піни, а відламувати щоб зррбити піну також не дуже зручно, бо важко відломити маленьку кількість. Але піни вистачає щоб промити волосся.
Склад: Aqua/Water/Eau | Sodium Lauroyl Methyl Isethionate | Sodium Cocoyl Isethionate | Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride | Sucrose | Glycerin (Vegetable Derived) | Butyrospermum Parkii (Shea) Butter | Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract | Aloe Barbadensis Leaf Extract | Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract | Salvia Officinalis Leaf Extract | Sorbitol | Citric Acid | Dehydroacetic Acid (and) Benzoic Acid (and) Benzyl Alcohol | Fragance/Parfum, Benzyl Alcohol*, Hexyl Cinnamal*, Limonene*, Linalool*
Видно, що у складі немає сульфатів, тому супер глибоко промивати він не буде, хоч і заявлений, як детокс-шампунь.
Зокрема часточки працюють для відлущування. Через олію ши у складі може бути заважким для волосся. Мені спочатку було недостатньо очищення шкіри голови. Але спробувати цей засіб було варто. Також у складі немає силіконів, бо я не люблю шампуні з силіконами. Промиває волосся він на трієчку, але для тих хто любить тверді шампуні має місце бути.
Коментарі (0)