Mila__Mi

База для відновлення захисного бар'єру

База для відновлення захисного бар'єру
База для відновлення захисного бар'єру

Новий бренд натуральної косметики по догляду за обличчям на українському ринку - Ankie 🍃

Одразу скажу, що ці засоби підійдуть абсолютно всім типам шкіри. Але, особливо раджу звернути на них увагу тим, у кого шкіра схильна до сухості (комбінована схильна до сухості, сухому та нормальному типу шкіри), подразненій та чутливій шкірі 🧏🏻‍♀️

Дизайн дуже милий і лаконічний. На зворотній стороні можна знайти призначення, склад, опис основних компонентів і їх дії, спосіб застосування та інше.

У складі містить:
м'які очищуючі компоненти (кокамідопропил бетаїн, кокоглюкозоід, кокоїл глутамат), зволожуючі компоненти (пропілен гліколь, пропандіол, екстракт/олія брокколі - відновлює, заспокоює, знімає запалення, розгладжує, захищає), емолент (еластин - пом'якшує, регенерує, захищає), пребіотики - (інулін - поліпшує захисний бар'єр, оздоровлює шкіру та надає гладкості, глюкан олігосахарид - стимулює зростання сприятливої шкірної флори, відновлює, оздоровлює і діє по накопичувальній).

Кришка формату фліп-топ, гарно відкривається і надійно закривається. Дозатор стандартний, видачу засобу можна контролювати самостійно, витоком кількості гелю з пляшки.

Аромат свіжий, рослинний, кисленький і водночас трохи солодкуватий. Мені він дуже сподобався.

*під час вмивання він відчувається на шкірі, одразу після вмивання я його взагалі не відчуваю на шкірі.

Колір прозорий. Консистенція гелева, середньої густоти.

Піноутворення шикарне, пінка з однієї краплини утворюється доволі швидко і вона така пишка та м'якенька.

Очищення делікатне, але при цьому якісне: пори добре очищені, шкіра свіжа та чиста, вона м'якенька, гладенька та абсолютно не суха (і також немає відчуття стягнутості після вмивання).

Тобто, цей гель для вмивання прекрасно підійде шкірі, яка потребує відновлення шкірного бар'єру, зменшенню сухості та лущення, а також шкірі у якої порушений pH (він неодмінно по-впливає на його відновлення).

За свою ціну це більш ніж гарний, м'який гель для вмивання 👌🏻

Дизайн, як і формат засобу аналогічні гелю для вмивання.

У складі з активних компонентів містить:
ніацинамід (одна з форм вітаміну B) - покращує загальний вигляд шкіри, ефективний при: запаленнях; пом'якшує, вирівнює тон, тонізує, покращує еластичність шкіри, зменшує запалення
гліцерин - зволожує та утримує вологу
аргінін - амінокислота; зволожує та стимулює локальну мікроциркуляцію
пантенол - зволожує, загоює та розгладжує
екстракт центели азіатської - загоює, регенерує, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, зміцнює шкіру
молочна кислота - зволожує, м'яко відлущує, регулює роботу сальних залоз, підвищує пружність та еластичність

Аромат практично ідентичний до гелю, тільки в ньому ще більше виражені свіжі нотки. Мені він подобається, бо я не люблю різкі, або яскраві парфумовані віддушки в засобах для шкіри обличчя.

*на шкірі відчувається ще деякий час після нанесення (не дратує).

Колір прозорий. Консистенція рідкої водички, більше нагадує саме тонік.

Використання та ефект після ⬇️
Тонік прекрасно та глибоко зволожує шкіру, пом'якшує її, освіжає, тонізує, заспокоює подразнену шкіру, відновлює природній pH та вирівнює тон шкіри. Шкіра після нього свіжа, пружна, гладенька та на вигляд більш здорова і трохи сяюча.

*він швидко поглинається, буквально за 1 хвилинку, липкості не залишає.

Засоби дуже гарні самі по собі і їх можна поєднувати з іншими вашими рутинними засобами. Але саме у комбінації для м'якого догляду за шкірою, для відновлення сухої та подразненної шкіри, і особливо у холодний період під час зміни клімату, холодних вітрів та морозів - це ідеальна та необхідна база👌🏻

Мені засоби сподобалися і я однозначно раджу звернути на них увагу 🤍