Spodobaieva Maryna

Round Lab Soybean Cleansing Oil

Round Lab Soybean Cleansing Oil

Взагалі у бренду Round Lab більше популярна 1025 Dokdo Cleansing Oil, але чомусь по складу мене більше сподобалася ця. В основному брала для змиття SPF з обличчя. Але чим більше я читаю інформації, тим більше розумію, що в майбутньому напевно відмовлюся від даного способу очищення. Але повернемося до олійки.

В неї дуже миле пакування, представлена вона в об’ємі 200ml. Є обмежувач натиску, але користуватися ним не зручно, майже відразу після фото полетів у смітник. Плюс завжди можна повернути ковпачок за годинниковою стрілкою у вихідне положення. Також хочеться відмітити приємний трав’яний аромат, який тут дає олія оливи, розмарину та бергамоту.

Round Lab Soybean Cleansing Oil
Round Lab Soybean Cleansing Oil

Round Lab - Soybean Cleansing Oil - гідрофільна олія для щоденного очищення шкіри обличчя. Яка обіцяє нам:

  1. Очищення;
  2. Зволоження;
  3. Живлення;
  4. Регенерацію;
  5. Пом’якшення;
  6. Антиоксидантну дію;
  7. Усунення чорних цяток.

Склад: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Glycine Max (Soybean) Oil, Squalane, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Capryloyl Salicylic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol.

🌿Олія чорної сої поживний антивіковий актив, який більш насичений вітамінами, антиоксидантами та протеїнами, ніж інші види сої. Вона чудово живить і пом'якшує, підтримує еластичність шкіри, має протизапальний та антиоксидантний ефект, а також нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, відповідальних за передчасне старіння шкіри.

🌿Каприлоїл саліцилової кислоти (LHA) - це нове покоління кислот, яке працює м'яко і підходить навіть для чутливої ​​шкіри обличчя, делікатно відлущує омертвілі частинки шкіри та контролює вироблення себуму, не викликаючи роздратування. М'який аналог саліцилової BHA-кислоти, який має більший розмір молекул, за рахунок чого працює делікатніше. Розчиняє забруднення в порах, освітлює сальні нитки, запобігає появі чорних крапок.

🌿Цераміди, схожі з ліпідами епідермісу, зміцнюють захисний гідроліпідний шар, усувають лущення та сухість, запобігають втраті вологи та знижують чутливість до зовнішніх подразників. Зберігають її гладкою та здоровою, сприяють регенерації та покращують захисні функції.

🌿Олія пінника лугового містить цінні жирні кислоти, має антиоксидантну дію, пом'якшує та розгладжує, не залишає липкості.

🌿Фітосфінгозин - фосфоліпід з антибактеріальними та протизапальними властивостями, він прискорює загоєння та уповільнює процес старіння.

🌿Олія оливи зволожує, бореться з лущенням і сухістю, надає природного сяйва, містить каротиноїди та корисні жирні кислоти. Створює оклюзійний шар на поверхні шкіри, який захищає її від надмірної втрати води, покращує еластичність і текстуру шкіри, запобігає утворенню зморшок.

🌿Сквалан - антиоксидант, інтенсивно зволожує і запобігає сухості, прискорює загоєння, перешкоджає передчасному старінню.

🌿Олія соняшника пом'якшує, розгладжує і прискорює регенеративні процеси епідермісу.

🌿Олія ромашки римської заспокоює та пом'якшує шкіру, стимулює процес відновлення клітин, робить більш еластичною чутливу та подразнену шкіру, усуває сухість та лущення, очищує пори та зміцнює тканини шкіри. При нанесенні на шкіру він зменшує запалення та подразнення шкіри. Він також має антибактеріальну дію, тому особливо корисний при лікуванні вугрів, шкіри з невеликими порізами та опіками.

🌿Олія пальмарозова балансує вироблення шкірного сала. Спрямована на боротьбу з жирністю, особливо ефективна у лікуванні певних проблем зі шкірою, таких як акне та прищі. Має антимікробні властивості.

А також в складі є олія розмарину, бергатому, вітамін Е та гліцерин.🌿

Спосіб використання: чистими сухими руками нанесіть необхідну кількість продукту на сухе обличчя, помасажуйте круговими рухами шкіру до 30 секунд. Змийте теплою водою. Завершіть процедуру очищення пінкою/гелем для вмивання.

Зразу хочеться відмітити, що вона просто чудово емульгується, не залишаючи на обличчі навіть натяку на олійність. Для мене вона ще виявилася максимально легкою і комфортною. Єдине в мене є звичка змивати туш окремо, не люблю ніякої олійності в цій зоні, пару зараз спробувала, дискомфорту ніякого не викликала.

Хочеться відмітити економічність, на все обличчя мені вистачає 2-3 натиски.

Ну й головне дивлячись на кількість олій в складі, комедогенність деяких складових, на мої проблемній і чутливій шкірі додаткових висипань вона не викликала.

На цьому все, всім дякую🌿