saybeautyk

Міцелярна водичка від Hillary

Міцелярна водичка від Hillary
Міцелярна водичка від Hillary

Моя попередня міцелярна вода від Simple закінчилась, а на заміну їй я вирішила обрати засіб для демакіяжу від українського бренду Hillary.

Мене підкупив мʼякий склад та наявність екстракту алое, який гарно підходить для чутливої та подразненої шкіри, а моя саме такою і являється зараз.

Водичка представлена у білому пластиковому флаконі обʼємом 200 мл, і якраз таку кількість легко використати за півроку (бо саме 6 місяців - це термін придатності після відкриття засобу).

Дозатор - кришка диск-топ, яка цілком зручно видає засіб на ватний диск. Я зазвичай використовую для демакіяжу великі ватні диски, бо це набагато зручніше, ніж маленькі або пафи. Витрата помірна.

Аромат засобу косметичний, я на нього навіть не звертаю уваги, тому можу стверджувати, що він легкий і ненавʼязливий.

Склад міцелярної води делікатний - він на основі мʼяких поверхнево-активних речовин, що не подразнюють шкіру.

Decyl Glucoside – м’який очищуючий компонент (сурфактант), що підходить для чутливої шкіри.

Sodium Lauroyl Glutamate – ще один м’який очищувач, вироблений з амінокислот.

Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract – екстракт алое вера, відомий своїми заспокійливими та зволожувальними властивостями.

Glycerin – зволожувач, який допомагає утримувати вологу.

Пантенол – зволожуючий та заспокійливий інгредієнт, сприяє відновленню шкіри.

За консистенцією міцелярна вода рідка, вона дуже добре піниться як в пляшці, так і на самому ватному диску, завдяки чому гарно очищує шкіру.

На відео показую, як міцелярка видаляє різні косметичні продукти: бб-крем, румʼяна, туш, підводку і олівець для губ.

Треба докласти зовсім небагато зусиль, щоб повністю очистити шкіру від косметики. Я не давлю і довго не тру шкіру, бо міцелярка справді швидко видаляє макіяж, особливо з обличчя.

Щодо очей - я завжди довго тру їх, щоб змити туш і підводку, тому не можу назвати себе любителькою змивати очі міцелярною водою. Мені трохи щипає очі, тому рекомендую їх не розплющувати під час процесу.

При цьому саму шкіру міцелярка не пече, не подразнює, почервоніння і додаткової сухості я не помічала.

З усього вищесказаного роблю висновок, що цю міцелярку я можу рекомендувати, з однією лише поправкою на те, що нею потрібно обережно змивати очі, тому ставлю їй тверді 9/10 балів.

Якщо шукаєте бюджетну міцелярку, то ця - хороший і ефективний варіант 👌🏻Також у бренду є схожа водичка, але на основі вітаміну Е.