Strange Love

Губи Памели: Огляд легендарного відтінку Памели Андерсон

Губи Памели: Огляд легендарного відтінку Памели Андерсон

Зовнішній вигляд актриси Лілі Джеймс, яка зіграла Пем, намагалися відтворити 1 в 1 з оригіналом, навіть відтінки помад обирали ті, якими користувалася Памела. Окреме місце в косметичці секс-символа 90х завжди займав олівець для губ MAC "Spice". Саме з його допомогою актриса та її візажист добивалися цього легендарного ефекту пухких губ.

На жаль, під кінець 90х MAC змінили формулу олівця та його відтінок. Проте американский бренд Milani випустив той самий класичний "Spice", навіть назву вирішив не придумувати нову. Саме цей "Spice" і опинився у мене в руках!

Губи Памели: Огляд легендарного відтінку Памели Андерсон
Губи Памели: Огляд легендарного відтінку Памели Андерсон

В процесі перегляду серіалу "Pam & Tommy" я не могла відірвати очей від актриси, яка виконувала роль Пем. Здається, Лілі Джеймс в гримі більше нагадувала Памелу, ніж Памела сама себе. Тому я вирішила знайти візажистів серіалу та прочитати, яку косметику вони використовували.

Отож, для класичного щоденного луку Памели в серіалі гримери обрали олівець MAC у відтінку "Spice" та напівпрозору помаду Chanel Rouge у відтінку "54 BOY".

Я вирішила придбати д'юп олівця, а саме Milani "Spice", про який уже писала вище. Він ідентичний до класичного відтінку МАС. А от помаду Chanel Rouge у відтінку "54 BOY" легко замінити будь-яким бальзамом з рожевим відтінком або зволожуючою помадою.

Я знайшла туторіал, в якому розповідалося, як саме наносили цю комбінацію на губи. Суть в тому, що шкіра має бути трішки затонована на контурі. Далі - наносимо олівець (виходячи за природний контур 0.5-1мм) та припудрюємо його трішки, і лиш тоді наносимо бальзам або помаду. Якщо пропустити кроки з затоновуванням та пудрою, олівець може трішки рижити. До слова, на деяких макіяжах Памели він і справді віддає легкою рижинкою, хоча це той самий МАС "Spice".

Просто нанесла помаду, яка була максимально схожа на Chanel Rouge у відтінку "54 BOY". У мене це класична L'Oreal "Nude". Мені здається, вийшло дуже круто.

Звісно, освітлення грає роль. Але візажисти не збрехали: це справді той самий відтінок, який використовувався під час зйомок та яким користувалася сама Памела.

На жаль, наразі я так і не знайшла доступний олівець в такому ж відтінку. Бо Milani також не з бюджетних, на жаль, - 400 грн за невеличкий формат. На фото олівці Glam Bee, вони найбільше схожі, проте все одно не 1 в 1.