O’Ostah

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus від Johnson & Johnson

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus від Johnson & Johnson
Acuvue Oasys with Hydraclear Plus від Johnson & Johnson

Неможливо перелічити, скільки я спробувала лінз: десятки брендів, місячні, квартальні, силіконові, гідрогелеві, прозорі, кольорові… І все одно я не відчувала комфорт. Десь після 4-х годин за лептопом очі починали пересихати. Одного разу лінза навіть випала по дорозі додому і я залишилась у центрі міста, так би мовити, циклопом. Відтоді у моїй сумочці, на робочому столику, біля ліжка завжди була пляшечка “штучної сльози”. Аж раптом проблема досягла апогею - я не змогла більше вставити лінзи через біль, а без них я майже нічого не бачила (ніби якась плівка застелила очі). Лікар поставив діагноз, який я вже не згадаю, призначив краплі і заборонив носити лінзи два тижні. Так як я не мала окулярів, а ходити на роботу потрібно, то приблизно через 5 днів (як тільки стало ліпше) вирішила придбати двотижневі лінзи в автоматі, щоб потім їх утилізувати без жалю після повного одужання.

Невагомі, невідчутні, завжди вологі - ці лінзи я полюбила з першого дня. Навіть незважаючи на те, що очі були подразнені, мені було комфортно.

  • радіус кривизни - 8,4;
  • режим заміни: 2 тижні при денному використанні, 7 - якщо не знімати (але я не можу спати в лінзах і нікому не рекомендую);
  • рівень вологи - 38%;
  • пропускають до рогівки 98% кисню (і 96 - при заплющених очах);
  • підтримують очі зволоженими навіть в умовах надмірної сухості повітря (перевірено сауною, морем, перельотом, літньою спекою);
  • материал поєднує властивості гідрогеля і гідрогельсилікона;
  • UV blocking.

Я не дотримуюсь режиму заміни і міняю лінзи приблизно раз на 3-4 тижні, коли відчуваю щонайменший дискомфорт. Тому впевнено можу сказати, що це навіть краща якість, ніж зазначає виробник. Лінзи рекомендую усім, хто страждає від надмірної сухості очей, працює понаднормово та багато часу проводить за комп’ютером.