M O N D ✨️

Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub

Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub

Розпаковку засобів показувала тут: https://club.makeup.com.ua/looks/51698/

Тепер, давайте подивимося більш детально, який склад у засобів, як себе показали і які результати.

1. Очищувальний гель-мікропілінг La Roche Posay Mela B3 Clarifying Unifying Micro-Peeling Gel

Пакування зручне: витягнута баночка з дозатором.

Об'єм 200 мл. Вистачає надовго, розхід невеликий.

Хочеться додати, що кольори цієї лінійки особливо гарно виглядають. На упаковці зазначена уся необхідна інформація. Є наліпка з українським перекладом.

Гель з ефектом мікропілінгу призначений для вирівнювання тону та зменшення навіть стійких пігментних плям. Крім цього, має комплексно покращувати стан шкіри.

Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
Боротьба з пігментацією | #melab3testmakeupclub
  • Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої.
  • Має комедогенні властивості.
  • Протестований дерматологами.

Склад заслуговує уваги, не тільки через новий запатентований інгредієнт La Roche-Posay — Меласила™, а й через наявність великої кількості активів і якісно підібрані компоненти.

У складі зібрано не агресивні ПАР, компоненти для зволоження, а також::

  • Термальна вода La Roche-Posay заспокоює шкіру, запобігає передчасному старінню шкіри.
  • Лимонна кислота (AHA кислоти) допомагає вирівняти тон шкіри та покращити її текстуру; нормалізує рН-баланс шкіри.
  • Глюконолактон (РHA кислоти) активізує процеси кератинізації, покращує стан шкіри, має ліфтинг-ефект, забезпечує пролонговане зволоження. Має анти акне дію, покращує імунітет шкіри, підвищує еластичність та пружність.
  • Церамід (Кераміди) допомагає підтримувати захисний шар епідермісу. Сприяє утриманню вологи в шкірі.
  • Ніацинамід (вітамін В3, антиоксидант) регулює роботу сальних залоз, знижує секрецію шкірного сала, зменшує кількість запалень, акне та постакне
  • Melasyl™ - запатентована молекула для боротьби з гіперпігментацією.
  • Вітаміна Е (Дві форми) зменшує прояви пігментних плям. Сприяє заспокоєнню подразненої шкіри, усуває пошкодження структури шкіри.

Містить ароматизатор. Аромат косметичний, приємний. Особливо розкривається при використанні. Без аромату цей засіб не був би гіршим.

Використовуємо як і інші гелі для вмивання: спінити у вологих долонях та нанести на шкіру масажними рухами. Після змити водою.

Текстура прозорого кольору. На моє здивування, досить щільна. Особливо це відчувається на обличчі. Вмиваєшся наче молочком. Пінка помірна.

Враження. Гель добре очищує шкіру обличчя. Не можу назвати його делікатним, бо після гелю дуже відчувається сухість. Часом це відчуття зберігається навіть при інтенсивному зволоженні. Моя шкіра наразі схильна до сухості, але не є дуже сухою. Підійшов чутливій шкірі. Вирівнювання тону шкіри я почала помічати досить швидко, вже на першому тижні користування.

2. Інтенсивна сироватка-концентрат La Roche Posay Mela B3 Serum

На відміну від гелю, знаходиться у коробці. Тут подано ще більше інформації про продукт. Особливий акцент зроблено щодо ефективності.

Так розуміємо, що сироватка має повністю видалити пігментацію (навіть застарілу) на 4й тиждень користування.

Сироватка має клінічно доведену ефективність на кожному фототипі шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри, навіть жирної.

Сироватка знаходиться у скляній баночці з піпеткою.

Об'єм: 30 мл.

Склад дуже насичений. Здається, у ньому є все, що тілько можна було додати для боротьби з пігментацію та покращення стану шкіри.

Тут також є інноваційна молекула Мелазил, Ніацинамід (вітамін В3), Вітамін Е, Лимонна кислота (AHA кислоти).

Інші активні компоненти:

  • Діоксид кремнію (Санскрін) зберігає матовість шкіри, візуально вирівнює шкіру.
  • Екстракт райдужних водоростей впливає на освітлення пігментних плям і стійкість кольору шкіри.
  • Гіалуронова кислота зволожує, прискорює регенерацію шкіри. Розгладжує зморшки, заломи, складки та вирівнює мікрорельєф шкіри.
  • Карнозин (Антиоксидант) захищає колаген від руйнування та стимулює його синтез. Протизапальний засіб, сприяє освітленню шкіри.
  • Екстракту кореня солодки вирівнює колір обличчя; знімає подразнення та загоює шкіру; надає антикуперозну дію, зміцнюючи стінки судин.
  • Саліцилова кислота (BHA) має відлущувальні та заспокійливі властивості, а також задокументовано покращує тон шкіри, зменшує зморшки.
  • Ретиніл пальмітат (вітамін А, антиоксидант) стимулює синтез колагену та оновлення клітин шкіри, підходить для зрілої шкіри і для лікування акне.

Склад містить силікони та ароматизатор.

Текстура ніжна та легка персикового кольору. Сироватка має нейтральний аромат.

Наносити потрібно вранці та ввечері на шкіру обличчя, шию і зону декольте. Витрата середня.

Враження. Поглинається швидко, не залишає липкого шару на шкірі. Негативного впливу на чутливій шкірі не було.

Цей засіб виявився більш незрозумілим, ніж попередній. Наче має ідеально закривати сухість шкіри після вмивання, але його зволоження виявилося недостатньо для цього.

На рельєф шкіри у мене не вплинув, але помітила менш виражений купероз.

У мами рельєф шкіри погіршився, зморшки стали більш виразними ніж До. На пігментацію сироватка діє делікатно та поступово.

Боротьба з пігментацією. Висновки

> У мене пігментації небагато: ластовиння, яке має тенденцію розповсюджуватися під очима, та сліди постакне. Раніше використовувала кислоти проти пігментації.

> У мами: стійка пігментація, яка раніше майже не освітлювалася.

Тестували обидва засоби 3 тижні, використовуючи 2 рази на день. Гель для вмивання нам сподобався більше, ніж сироватка (хоча гель залишає сухість після вмивання). Сироватка має цінні зволожуючі компоненти, але шкіра чомусь цього не відчула. Може погіршитися рельєф шкіри. Після них потрібен добре зволожуючий крем, особливо якщо шкіра суха.

У мене менш помітним стало ластовиння та його похідні. Зменшилися сліди постакне. Покращився тон шкіри. Засоби непогано почистили шкіру. + Позитивний вплив на купероз.

У мами стало меньше пігментації, але її все ще багато. Потрібно ще більше 4х тижнів використання. Покращився загальний тон шкіри.

Засоби робочі та класні за складом. Як бачимо, їхній вплив залежить від попереднього стану шкіри та пігментації. Застаріла пігментація піддається змінам не відразу. Також варто враховувати мінуси цих засобів і відповідно до них підібрати наступні етапи догляду.

Радує той факт, що лінійка Mela B3 не просто справляється з пігментацією, а й попереджає появу нової. Непогані засоби у боротьбі за чистою шкірою.