Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask
Медова маска для краси волосся🍯
Люблю бренд Daeng Gi Meo Ri. Чесно кажучи, майже всі засоби для волосся залишили у мене позитивні враження. Наприклад, їхня маска з яйцем — просто ідеальна! Але сьогодні не про неї. Хочу розповісти про медову маску Honey Intensive Hair Mask.
• Об’єм: 150 мл (є також версія на 1000 мл).
• Ціна: 220-300 грн за 150 мл.
• Виробник: Корея.
• Для якого типу волосся підходить: нормального, сухого та пошкодженого.
Що обіцяє маска?🍯
Маска обіцяє зволожити, пом’якшити та відновити еластичність волосся від коренів до кінчиків. У складі багато корисних компонентів, таких як жирні спирти, олії авокадо та соняшника, екстракти хризантеми, туї, полину, женьшеню, пантенол, кераміди, гідролізований шовк. Також є силікони, які утворюють захисну плівку на волоссі, запобігаючи його пошкодженню.
Упаковка та консистенція 🍯
Маска в об’ємі 150 мл представлена у м’якій тубі з кришкою “фліп-флоп”. Консистенція не дуже густа, однорідна, з легким жовтуватим відтінком. Аромат дуже приємний — щось медове, не хімічне, з нотками трав і… ментолу! Так, у складі є ментол, і він відчувається досить інтенсивно при нанесенні. Хоча я наношу маску тільки на довжину, ментол відчуваю навіть на коренях.
Спосіб використання:
Нанести на вологе чисте волосся на 3-5 хвилин, потім змити.
Результат та враження🍯
Маска дійсно хороша. Волосся стає м’яким, гладеньким, без пухнастості та електризації. Воно лежить волосок до волоску. Рекомендую використовувати її не частіше, ніж 1-2 рази на тиждень, оскільки вона дуже поживна і може переобтяжувати волосся.
Коментарі (0)