Missmili

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask

Люблю бренд Daeng Gi Meo Ri. Чесно кажучи, майже всі засоби для волосся залишили у мене позитивні враження. Наприклад, їхня маска з яйцем — просто ідеальна! Але сьогодні не про неї. Хочу розповісти про медову маску Honey Intensive Hair Mask.

Об’єм: 150 мл (є також версія на 1000 мл).

• Ціна: 220-300 грн за 150 мл.

• Виробник: Корея.

• Для якого типу волосся підходить: нормального, сухого та пошкодженого.

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask

Маска обіцяє зволожити, пом’якшити та відновити еластичність волосся від коренів до кінчиків. У складі багато корисних компонентів, таких як жирні спирти, олії авокадо та соняшника, екстракти хризантеми, туї, полину, женьшеню, пантенол, кераміди, гідролізований шовк. Також є силікони, які утворюють захисну плівку на волоссі, запобігаючи його пошкодженню.

Маска в об’ємі 150 мл представлена у м’якій тубі з кришкою “фліп-флоп”. Консистенція не дуже густа, однорідна, з легким жовтуватим відтінком. Аромат дуже приємний — щось медове, не хімічне, з нотками трав і… ментолу! Так, у складі є ментол, і він відчувається досить інтенсивно при нанесенні. Хоча я наношу маску тільки на довжину, ментол відчуваю навіть на коренях.

Спосіб використання:

Нанести на вологе чисте волосся на 3-5 хвилин, потім змити.

Маска дійсно хороша. Волосся стає м’яким, гладеньким, без пухнастості та електризації. Воно лежить волосок до волоску. Рекомендую використовувати її не частіше, ніж 1-2 рази на тиждень, оскільки вона дуже поживна і може переобтяжувати волосся.