Mila__Mi

Для комфортних відчуттів після гоління

Для комфортних відчуттів після гоління

Кожна з нас (і не раз) стикалася з подразненням, почервонінням чи роздратуванням шкіри після гоління. Добре, що тепер у нас є засоби, які здатні поліпшити цю ситуацію.

Даний спрей насправді виявився гарною знахідкою і буде чудовим помічником у б'юті рутині для кожної представниці прекрасної статі 🌸

Засіб представлений у пластиковий пляшці (зі щільного пластику).

Формат спрею-розпилювача, дуже зручний у використанні. При одному натиску здатен охопити зону колінки (до прикладу).

На зворотній стороні пляшечки можна знайти: склад, опис основних компонентів, спосіб застосування та рекомендації виробника і інше.

Склад дуже короткий, тому виділяю найактивніші компоненти 👇🏻


Наносрібло – має антибактеріальні і протизапальні властивості. Усуває запалення, сприяє швидкому загоєнню мікротравм, захищає шкіру.
Гіалуронова кислота – відновлює водний баланс та захисні властивості шкіри, прискорює регенерацію та є необхідним компонентом для захисту шкіри від сухості, ультрафіолету, вільних радикалів.

Аромат свіжої зелені з легкою м'ятною ноткою, він надлеглий і ледь помітний.

Колір прозорий. Консистенція водички.

У застосуванні та ефект після:
Розпиляю спрей на суху шкіру, одразу після гоління. Завдяки своїй консистенції він миттєво поглинається і не залишає липкості чи будь-яких інших неприємних відчуттів.

▫️він дуже добре зволожує шкіру
▫️заспокоює її та тонізує
▫️попереджає появу подразнень та запальних елементів (оскільки не містить у складі комедогенних компонентів)

Також хочу відмітити, що даний спрей можна використовувати влітку замість зволожуючого місту для тіла. Наприклад якщо ви хочете зволожену шкіру, але при цьому хочеться відчувати максимальну легкість без відчуття плівки на шкірі.

Тобто, засіб доволі універсальний і він гарно показує себе на дає. Це приємна знахідка 🌿