Ya Yana

Блиск не пройде!

Блиск не пройде!
Блиск не пройде!

Обирала цю малу за відгуками. У бренда багато пудр різних форматів, але саме ця має найкращі відгуки, як мені здалося.

Схожа пудра, але рисова і для обличчя, на думку коментаторів, скочується чи надто виділяє пори. Тому я взяла для зони навколо очей, адже вона за логікою буде легша, щоб не перевантажити цю зону тонкої шкіри. А ще, я в цілому наношу пудру тільки на цю ділянку.

Одразу ефект) Ось так, як на цьому фото, моя шкіра виглядала і весь день. Дуже подобається. Ніякого зайвого блиску!

Відчуття на шкірі максимально приємні, бо пудра взагалі не створює ефект маски чи «задухи» максимум комфорту.

Колір в пакованні білий, але на шкірі її непомітно зовсім. Такий формат дуже подобається, бо я максимально рідко вгадую з тоном по фото.

Саме паковання зручне, якщо не натупити) Кажу точно, бо вперше сама натупила. Ота зона з дірочками, з яких висипається пудра, надійно закривається, якщо взятися за пластикову перегородку і прокрутити цю пластикову штуковину.

На відео показую детально. Моя пудра каталась в дорожній косметичці і була чистесенькою при відкритті.

Наношу як пензликом, так і спонжем. Обидва варіанти комфортні.

Думаю, що ще повторюватиму цю покупку, бо дуже сподобалась.✨