Eveline Cosmetics Variete Satin Matt Lip Liquid Lipstick
в пошуках ідеальної матової помади💄
Я обожнюю матові помади, але завжди дуже важко знайти нормальної якості ...і тут не без нюансів...але розповідаю .
Мені подобається шоколадний блиск від Eveline , я хотіла його купити побачила на поличках, почала читати , а це виявилась матова помада, вони мають ідентичний дизайн . Вирішила спробувати .
💋Якісний пластиковий , прозорий флакон .
💋Золоті вставки , та ковпачок. Відповідає дизайну лінійки Variete.
💋Я була здивована, що засіб має таку велику палітру. Близько 15ти відтінків на будь-який , смак.
💋Мій вибір впав на 01 колір CARAMEL CAKE.
Були знижки і я виловила за 80 грн, а так ціна коливається від 120-200 грн.
Аплікатор
💋Дуже зручний, мякий аплікатор . Він приємний .
💋Має ідеальну для мене форму, я такі обожнюю. Ним дуже легко наносити , та розпроділяти помаду.
Колір та аромат
💋Колір помади дійсно нагадує карамельний відтінок. При різномі освітлені має різний колір .
💋Такий гарний нюд.
💋Текстура кремова, гарно ропроділяється, має легкий шоколадний аромат , та матовий фініш.
Враження
💋Зазвичай перед нанесенням я використовую бальзам для губ , або скраб , щоб підготувати їх до матової помади . Адже без цих маніпуляцій все ж буде відчутна легке стягнення та сухість .
💋Помада досить стійка , тримається близько 5-6 годин . Переживає ранкову каву та обід . Потім хочеться поновити . Але я рекомендувала б не наносити її на залишки , а спочатку повністю стерти і тоді нафарбувати повторно .
Адже якщо нанести поверх - відчувається не дуже комфортно , ніби починає скочуватись в тих місцях, де більший шар і в результаті всеодно стираєш, та профарбовуєш на очищені губи - тоді все чудово.
Тобто дана помада комфортна лише, якщо наносити в один шар .
💋Колір мені дуже подобається - він для мене на кожен день , під будь -який , образ . За бажанням можна добавити олівчик , трішки змінюючи форму та відтінок.
💋На вустах вона має красивий, матовий фініш . Не залишає відбитків.
💋Легко стирається міцелярною водою.
В цілому мені подобається дизайн , текстура , аромат . Є певні нюанси, але вони для мене не критичні, тому моя оцінка 8 з 10 .
А яка ваша улюблена матова помада? 💄
Коментарі (0)