Hrystja_

Joko blend зволожувальний тонер

Joko blend зволожувальний тонер

Те, що Aqua glow- це супер класна серія догляду за шкірою, повторюватись знову не буду. Тут всі продукти працюють ідеально, і моя шкіра на них дуже добре реагує.

Цей тонер також не виняток.

Joko blend зволожувальний тонер

Тонер має ніжний парфумований запах. Мені подобається.

В нього текстура густіша, ніж в звичайного топіка. Це помітно зразу. Тому інколи я його використовую не на ватний диск, а на руку...тоді він втирається в шкіру максимально. В складі нема сульфатів, парабееів чи чогось іншого такого типу.

Зволоження відчувається миттєво. Шкіра зразу стає пружні гладенькою.

Бо цей тонер завжди зі мною. Якщо кремом, сироваткою чи гелем я можу користуватися, чергуючи з іншими, або кілька разів на тиждень...то цей тонер зі мною кожен день.

І кожного разу, коли ним користуюся, бачу цей ефект наповнення шкіри вологою.

Зранку він ідеальний. Ввечері він теж ідеально підготує шкіру до подальшого догляду. Після масок, кислотних пілінгів, ензимної пудри я завжди використовую цей тонер. Тоді шкіра ніби заспокоюється і має набагато кращий вигляд.

А ще є один лайфхак: перед нанесенням альнінатної маски потрібно наносити тонік/тонер для того, щоб ця маска краще працювала.

І справді так...я наношу тонер перед маскою ( головне не забути😅)...і тоді шкіра отримує ніби вдвічі більше всього корисного. Це дуже класно працює.

Я не буду дальше описувати всіх його властивостей і т.д...скажу коротко: від цього тонера я в захваті...і моя шкіра також. Це такий продукт, до якого хочеться по закінченні повертатися знов і знов, бо він справді дає результат.