alienatedchild

Chi повний догляд (1 рік досвіду)

Chi повний догляд (1 рік досвіду)

Можливо, мій досвід тривалого користування продуктами Chi буде корисний. Зазначу, що в мене тонке і пошкоджене волосся після невдалого освітлення: періодично фарбую волосся крем-фарбою.

3 серпня 2023 року придбала наступні продукти (на фото все що наразі маю з цих продуктів):

💖 CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Shampoo

💖 CHI Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner

💖 CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil

💖 Chi Luxury Black Seed Oil Leave-In Conditioner Mist

До цього користувалася шампунем Syoss та дешевим кондиціонером, з якими відростила поломане і посічене волосся. Обрізала волосся весною 2023 та з кінця літа активно користувалася вищезазначеними продуктами.

По-перше, шампунь став улюбленим через запах та приємну текстуру. Досить добре вимиває волосся, хоча і вважається щоденним та зазначений як безсульфатний. По обʼєму 739 мл вистачає на 3 місяця.

Тестувала CHI Argan Oil Conditioner, але більше подобається саме кондиціонер лінійки Luxury Black Seed Oil через те що його треба менше мастити і ефект ніби як більше помітний для мене.

Олійка CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil дуже приємна, запах текстура і ефект зволоження на волоссі. Використовую після миття на вологе або напіввологе волосся.

1 березня 2024 купила 💖 CHI Deep Brilliance Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment, міні версія сподобалась через запах, тож купила повний розмір. Здалося на якийсь момент, що він краще, але з часом я все ж таки надаю перевагу CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil (не впевнена, що вони взаємозамінні).

Незмивний кондиціонер Chi Luxury Black Seed Oil Leave-In Conditioner Mist супер приємний у використанні та економний.

Загалом ніколи не було проблем з упаковкою, дозаторами і т.д. Все дуже добре продумано та легко працює. Єдине, що деякі міні версії олійок можуть протікати, якщо їх носити в косметичці з собою.

З 10 липня 2024 перейшла на лінійку Infra, а саме купила такі продукти:

💖 CHI Infra Shampoo

💖 CHI Infra Treatment

Перейшла, коли не знайшла потрібні засоби в наявності. Не так сильно подобається, але ефект не гірший, запах інший, але прийнятний. В цілому теж влаштовує.

Через рік маю не пошкоджене та не посічене волосся, яке має такий здоровий вигляд, який досі не мало за весь час спроб відростити волосся (завжди ходила з каре через це). Стриглась 2 рази за весь рік, радше щоб освіжити стрижку, ніж прибрати посічені кінчики.

alienatedchild
2
Підписники
0