Мій улюблений Tink та манго!
Розгладжувальна маска для волосся "Манго і рідкий шовк" Tink Hair Mask
Саме з цього бренду (шампуня), почалась моя любов до аромату манго, та до бренда, він круто працює на моєму волоссі. Я вже на фінішній прямій, я майже все спробувала з цим ароматом!
Сьогодні це - Розгладжувальна маска для волосся "Манго і рідкий шовк" Tink Hair Mask🥭
🥭Особливості маски для волосся «Манго і рідкий шовк» від Tink:
- розгладжує волосся і додає йому шовковистість;
- позбавляє хворобливих відчуттів під час розчісування;
- робить волосся більш слухняним для створення укладки;
- формула збагачена екстрактом манго, який забезпечує кожен волосок вітамінами і корисними мікроелементами;
- підійде для сухого волосся;
- дарує приємний фруктовий аромат;
- зволожує волосся, що запобігає появі ламкості і посічених кінчиків;
- не обтяжує локони і не перешкоджає створенню об’єму;
- додає здоровий блиск;
- склад не містить агресивних елементів, таких як сульфати, силікони і парабени;
- робить волосся розсипчастим.
🥭У складі присутні:
Butyrospermum Parkii (Shea) Oil – Олія каріте (ши)
Натуральна олія, багата на вітаміни та жирні кислоти, яка живить і зволожує шкіру та волосся.
Sweet Almond (Prunus Dulcis) Oil – Олія солодкого мигдалю
Живить шкіру та волосся, надає їм м'якості, зволоження та еластичності.
Cocoyl Hydrolyzed Silk – Кокоїл гідролізат шовку
Похідне шовку, яке забезпечує зволоження та робить волосся більш м'яким і гладеньким.
Glycerin – Гліцерин
Зволожувач, який притягує вологу до шкіри та допомагає її утримувати.
Mangifera Indica (Mango) Extract – Екстракт манго
Екстракт фрукту манго, багатий на вітаміни та антиоксиданти, живить і зволожує шкіру.
Calendula Officinalis Flower Extract – Екстракт квітки календули
Має заспокійливі та протизапальні властивості, допомагає загоювати подразнену шкіру.
Tocopheryl Acetate – Токоферил ацетат
Форма вітаміну Е, який є антиоксидантом і захищає шкіру від пошкоджень.
Lactic Acid – Молочна кислота
Альфа-гідроксикислота (AHA), яка зволожує шкіру та сприяє відлущуванню мертвих клітин.
🥭Пакування дуже просте, класична пластикова баночка для масок, кришечка "гвинт", в середині є захістна пластикова мембрана. Є вся інформаця для споживача. Об'єм 250 мл.
🥭Текстура - щільний крем, схожий на вершки, білого кольору. Дуже легко розподіляється по волоссю.
🥭Спосіб використання:
Нанести маску на чисте вологе волосся, уникаючи зони біля коріння, залиште на 5-10 хвилин. Змити водою. Підходить для щоденного застосування.
Я тримаю хвилин 15, без рушника, після нанесення розчисую волосся щіткою.
🥭Аромат - треба щось писати? Це моє улюблене "Тінковске" манго з вершками. Дуже мені подобається, залишається на волоссі десь годину.
Нещодавно я сама собі дуже зіпсувала (висушила) волосся, маскою. І тепер воно стирчить як "антени".
Мені ця маска дійно розгладжує волосся, та робить його гладеньким на скільки це можливо в такому стані (фото в каруселі).
Маска гарно пом'якшує волосся, дуже легке розчисування.
Гарний природній блиск.
Ну і звісно улюблений та крутий аромат.
Я фанат цього бренду, що тут сказати ще! Це класна базова маска, за дуже бюджетну ціну!
Коментарі (0)