#mymorningroutine

#mymorningroutine
#mymorningroutine

Мій ранок зазвичай починається з "О боже, я знову проспала будильник і запізнююсь на роботу"(ненавиджу прокидатись вранці, я – класична сова в цьому випадку.

Після цього на пришвидшеному темпі я біжу до ванної кімнати, бо запізнення запізненням, а ранковий час на себе – то святе. Починаю день я з місту Honey mist від Victoria Secret та Pink, бо приємні запахи завжди піднімають мені настрій та допомагають швидше прокинутись.

Далі – стандартне чищення зубів з корейською пастою Mountain salt. І вже після цього починається моя улюблена частина ранку – ранковий догляд та мейкап.

З пінок на ранок я використовую Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser або Heimish All Clean Green Foam, під настрій та якого ефекту я більше хочу – більш сильного очищення чи більш приємної текстури та запаху. Після цього йдуть мої улюблені тонери від Q+A з ніацинамідом та зеленим чаєм, зазвичай використовую більше з ніацинамідом в комплексі з сироваткою, яка йде наступною. Сироватку я використовую теж від Q+A – Zinc PCA Facial Serum, дуже приємна текстура та класний ефект. І закриваю це все санскріном Medi-Peel Active Silky Sun Cream, який має приємний запах та текстуру та не скатується.

Після цього переходжу до наступної стадії – макіяжу. Використовую вже по класиці кушон Missha Velvet 21 тону, базу на очі Vivienne Sabo Magique, якою користуюся вже багато років, підводку Bogenia та туш Senana, яка так гарно блищить, що одразу піднімає настрій під час використання.

На кінець свого ранкового ритуалу залишаю крем для рук Sister's Aroma, бо руки теж потребують догляду та піклування, особливо під час холоду.

Після цього на максимальній швидкості вдягаюсь, паралельно п'ючи каву(наче вона допоможе прибрати мої кола під очима від недосипу), і біжу на роботу, сподіваючись що метро буде до мене сьогодні прихильне