krutoguuz

ЗАСПОКІЙЛИВА СИРОВАТКА ВІД BALEA

ЗАСПОКІЙЛИВА СИРОВАТКА ВІД BALEA
ЗАСПОКІЙЛИВА СИРОВАТКА ВІД BALEA

Почалося все звичайно ж тіктоку, в певний час про цю сироватку там казали з кожного стовпа. І тут моя подружка поїхала в Німеччину по роботі я їй замвила купу всього, що хотіла спробувати. Тут покахувала все моє замовлення https://club.makeup.com.ua/post/34439/ .

Вона дуже довго лежала в запасах, до моменту коли я почала приймати ретиноїди і вот я її дістала і щось в мене до продукту дуже багато запитань.

  1. А що з ароматом? Він реально ніби просфора, яку я завжди їла після служби в церкві коли ходила за бабусею. Ну він не критичний, але дуже дивний.
  2. Питання до тари, чому саме піпетка? Продукт густий і він дуже тяжко набирається в піпетку, кожен разт це як квест. А зараз вона закнічується, то взагалі вже дозатор не набирає, приходиться перевертати її та трясти.
  3. А чому вона пече? Спочатку я подумала, що в мене просто якась подразена шкіра, потім спробувала через певний час. ПОтім спробувала на чоловіку, він взагалі кричав, що ти нанесла на мене, більше не нанось. І в нього шкіра почервоніла. Але ж її хвалили, то я вирішила дати їй ще шанс і нанесла після тоніку аж через хвилин 20 і вуаля, не пече. І тут я зрозуміла, що на вологу шкіру її не можна наносити.
  4. Чому так не економно? Через таку тару та піпетку та стопер, який там є ми не можемо використати продукт до останньої краплі. Але на це можна ще закрити очі за ту ціну, зо мені подружка її придбала.

І на завершення чи зволожує вона? Так! Вона зволожує, але через купу питань я б до неї не повернулася б більше. купила б краще в 2 рази дорожчу наприклад Round Lab Soybean Panthenol Ampoule https://club.makeup.com.ua/post/50297/ вона в мене теж є, тому маю з чим порівняти.

А ви пробували цю сироватку? Як вам?

ЗАСПОКІЙЛИВА СИРОВАТКА ВІД BALEA