ANN_DI

Термозахист – твій головний союзник для здорового волосся

Щоденне сушіння феном, випрямлення волосся або використання плойки можуть здаватись нешкідливими. Але всі ці процедури потроху руйнують волосся зсередини: від високих температур локони втрачають вологу, стають ламкими і млявими. Більшість із нас проходила через цей етап, коли волосся виглядає зіпсованим і потребує довготривалого відновлення. Але є чудовий спосіб уникнути цього – використовувати термозахист. Він працює як невидимий щит між гарячими приладами та твоїм волоссям, зберігаючи його здоров’я і блиск.

Так, це нудно, але важливо ⬇️

Tink Thermo Protective Hair Spray має досить цікавий склад, що працює на всіх фронтах захисту. Ось кілька ключових компонентів:

Aqua (Water) – основа кожного засобу, що допомагає рівномірно наносити продукт.

Propylene Glycol і Glycerin – ці компоненти відповідають за зволоження. Вони замикають вологу всередині волосся, роблячи його пружним і блискучим.

Laminaria Digitata Extract – екстракт морських водоростей, який живить волосся мінералами, роблячи його міцнішим і еластичнішим.

Cetrimonium Chloride – антистатик, що допомагає зробити волосся гладеньким та слухняним.

PEG-12 Dimethicone – це силікон, що утворює захисну плівку на поверхні волосся, яка зберігає вологу і захищає від термопошкоджень.

Polyquaternium-7 і Polyquaternium-44 – надають волоссю гладкості, захищають від розщеплення кінчиків і надають м’якість.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride – натуральний компонент з антистатичними властивостями, що додає локонам шовковистості.

Ці компоненти працюють у тандемі, утворюючи тонку плівку, що захищає волосся від температурних пошкоджень, зберігаючи його природну вологу та еластичність.

1. Легкість у нанесенні – спрей дуже зручний у використанні. Досить кілька натискань, і волосся вже захищене.

2. Невидимий захист – засіб не створює ефекту жирного або важкого волосся. Плівка настільки легка, що її зовсім не відчутно.

3. Ефективний захист від температур – навіть після регулярного використання вирівнювача, моє волосся залишається м’яким і слухняним.

4. Блиск і гладкість – після нанесення волосся буквально сяє на сонці, і виглядає неймовірно гладеньким.

5. Захист від статичності – більше ніякої електризації після сушіння феном. Засіб чудово працює як антистатик.

Зазвичай після випрямлення, волосся виглядають трохи посіченими, а кінчики сухими, але з цим засобом я помітила зовсім інший ефект. Волосся залишається живим, блискучим і виглядає здоровим, ніби я не використовувала термоприлади. Ще один великий плюс – він не обтяжує волосся, як це часто трапляється з іншими подібними засобами. І, звісно, приємний бонус – його антистатична дія, що вирішує проблему електризації, особливо в холодну пору року.

Мені подобається його дія, і я буду використовувати на постійній основі 🤍