Чистикова Дар'я

Лінійка "Spicy Vetiver"

Лінійка "Spicy Vetiver"

Остання лінійка Joko Blend про яку хочу розповісти — "Spicy Vetiver". Така бадьора та енергійна, стане ідеальним вибором для ранкової рутини. Розповідаю більш детально далі ⬇️ Але спочатку нагадую про попередні огляди лінійок бренду:

Вишуканий та чуттєвий "Oud Rosewood" — https://club.makeup.com.ua/post/52439/

Солоденький, апетитний та ніжний "Vanilla Blossom" — https://club.makeup.com.ua/post/53090/

Гель має дуже естетичне пакування — щільний пластиковий флакон спокійно-салатового кольору. Має зручну та робочу кришечку фліп-флоп. Загальний об'єм засобу становить 250 мл.

Консистенція рідкувата, за кольором — прозорий.

Гель для душу містить і корисні компоненти, такі як екстракт листя камелії (Camellia Sinensis), що забезпечує антиоксидантний захист і заспокоює шкіру, а також алантоїн, який зволожує і сприяє загоєнню подразнень. Крім того, тут є пантенол, що допомагає утримувати вологу та поліпшує текстуру шкіри.

Піраміда парфумованого гелю наступна:

Початкова нота: Імбир, Бергамот

Нота серця: Зелений чай, Троянда, Бензоїн

Базова нота: Деревина, Пачулі, Ветивер

Аромат неймовірно приємний та тонізуючий на старті: свіжий зелений чай зі скибочкою пікантного імбиру. Далі аромат поглиблюється димним та пряним пачулі з деревними нотками. Всю цю суміш відтіняє теплий ветивер. З одного боку він бадьорий та енергійний, а з іншого такий теплий та гамонійний.

Цей аромат про внутрішній стан "в ресурсі" та "на релаксі", коли ти знаєш, що робиш та із задоволеням позначаєш виконані справи у списку.

Особисто я обожнюю використовувати цей гель зранку, для заряду бодрого та продуктивного дня.

Піноутворення у гелю на рівні: об'ємна та м'яка піна у великій кількості. Шкіру він не пересушує і викликає почуття стягнутості. Змивається він легко, не залишаючи після себе жирності чи липкості. Шкіра після гелю чиста та свіжа.

Флакончик такий же, як і у парфумованого гелю, з помповим дозатором. Дозатор зроблений якісно, ​​однієї порції лосьйону вистачає на велику ділянку шкіри. Загальний об'єм складає 250 мл.

Він дуже ніжний, дуже легкий, має дуже приємну текстуру, що тримає форму і не розтікається. При нанесенні не полосить.

У складі лосьйону багато корисних складників, серед яких кокосова олія (Cocos Nucifera Oil), що зволожує і живить шкіру, екстракт орхідеї (Orchid Extract) — має антиоксидантні властивості. Пантенол (Panthenol) сприяє загоєнню і зволоженню, тоді як токоферол (Tocopheryl Acetate) захищає шкіру від вільних радикалів.

Аромат лосьйону продовжує та посилює нотики гелю — бадьоро та свіжо відчувається на шкірі зблизька біля 5-6 годин.

Шкіра після нанесення одразу виглядає по-іншому. Вона більш гладка та зволожена, різниця відчутна відразу. Це миттєвий ефект, який при регулярному використанні перетворюється на постійний.

Ці лінійки Joko Bend просто суцільна ароматна насолода. Сподіваюсь мої дописи допоможуть визначитися з тим, який обрати. Але наполегливо раджу спробувати всі, вони того варті 😉

Дякую за увагу ❤️