Darina🦉

Hillary Vitamin С Bright Eye Cream

Привіт 🤗

Обрати гарний та дієвий крем для повік, це задача з зірочкою! Завжди хочеться, щоб він мав приємну, легку текстуру, гарно зволожував і вирішував мою проблему, а саме освітлив фіолетові/сині синці, і не коштував всі гроші світу!

На очі потрапив цей крем - Освітлювальний крем для повік, з вітаміном С Hillary Vitamin С Bright Eye Cream, це перший і поки единий засіб від цього бренду, хоча дивлюся, що бренд вже дуже популярний! (я як завжи, в останній вагон😂!)

Користуюсь ним я майже три тижня, тож ділюсь своїми враженнями.

✅Особливості та склад Vitamin С Bright Eye Cream від бренда Hillary:

- активна формула з вітаміном С, кофеїном, есцином і фосфоліпідами;
- зволожує, живить і відновлює шкіру;
- ефективно зміцнює епідерміс;
- сприяє виробленню колагену;
- розгладжує зморшки;
- освітлює пігментні плями;
- зменшує прояви темних кіл під очима та усуває набряки;
- проявляє високу антиоксидантну активність.

Активні компоненти (інформація від виробника!)

Аскорбіл глюкозид (AA2G™) – це натуральний вітамін С (аскорбінова кислота), стабілізований глюкозою. Таке поєднання дозволяє ефективно і легко використовувати в косметичній продукції всі переваги вітаміну С. Коли креми або лосьйони, що містять цей інгредієнт, наносять на шкіру, альфа-глюкозидаеа – ензим, що є присутнім у шкірі, – взаємодіє з AA2G™, сприяючи поступовому вивільненню вітаміну.

Аскорбіл глюкозид спочатку був розроблений в Японії як препарат, що використовується в косметичній продукції для освітлення загального тону шкіри та зменшення пігментації (старечі плями та ластовиння).

Подальші дослідження виявили інші корисні властивості інгредієнта, і сьогодні Аскорбіл глюкозид використовується не тільки для відбілювання, але й для того, щоб освіжити тьмяну шкіру, запобігти старінню та, крім того, у сонцезахисних продуктах.

✅Переваги застосування  AA2G™ в косметиці:

• Постійна активність вітаміну С
  • Стимуляція синтезу колагену
  • Запобігання утворенню меланіну
  • Висвітлення існуючого меланіну
  • Зменшення пошкодження шкіри, спричиненого УФ-випромінюванням

Фосфоліпіди:

• поліпшують крізьшкірне поглинання активних речовин;
  • покращують біодоступність активів завдяки їхній інкапсуляції;
  • імітують склад ліпідів гідроліпідної плівки, а також ліпідів епідермісу, тому часто називаються «другою шкірою».

Есцин:

• органічна сполука, яку одержують із рослин, в основному з плодів кінського каштана;
  • відмінно зміцнює судинні стінки, зменшуючи кількість пор у стінках капілярів та їх діаметр;
  • посилює еластичність капілярів і підвищує здатність проводити рідину;
  • сприяє швидкому зменшенню набряків;
  • при нанесенні на шкіру швидко проникає у клітини, не втрачаючи своєї ефективності;
  • сприяє переміщенню рідини з тканин у кровоносне русло.

✅Пакування:

Тут бренд дуже круто попрацював! Це дуже зручне, компакте та гарне пакування. Міцний пластиковий флакон, схожий на скло, матово-прозорий. Дуже примний на дотик (він як бархатистий). Пакування як в сироватках.

Крутий дозатор (помпа), який відкривається одним рухом (обертом), це супер зручно та гігієнично!

Об'єм 15 мл.

Крем знаходиться в картонні коробочці, де є вся необхідна інформація для споживача.

І звісно дуже крутий, сучасний дизайн, яскравий принт, наш прапор, тризуб....ну підпал, що сказати!

✅Текстура:

Моя улюблена - кремово-гелева, легка,молочного кольору. Крем легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, залишає після себе легке сяйво. Зовсім невагомий на шкірі.

✅Аромат:

Ледь вловимий, свіжий, косметичний, я би сказала, що його не має.

✅Який результат отримала?

1. Глибоко зволожену шкіру, при цього я зовсім не відчуваю наявність крему на шкірі.
  2. Мені подобається як він заповнює зморшки, та розгладжує їх.
  3. З ранку він гарно позбуває набряків
  4. Освітлювальний ефект, мій фіолетовий пігмент, значно краще виглядає, і це помітно.
  5. Колір шкіри став набагото рівним.
  6. На нього гарно лягає консилер.
  7. Він дуже економічний.

Дуже вдале знайомство з брендом, буду користуватись далі, і обирати інші засоби💛!