Hanna Domashenko

Barbers - тепер улюблений бренд на поличці у ванній кімнаті

Barbers - тепер улюблений бренд на поличці у ванній кімнаті

У мого тата є така особливість: якщо він звикає до якогось косметичного продукту чи аромату - то це назавжди. Але трапляється так, що виробники закривають певну лінійку і більше того чи іншого товару просто не купити...

Так сталося і з улюбленим лосьоном після гоління! Його фаворитом роками був Hydra Energetic від L'Oreal Paris! Для його чутливої шкіри було годі й шукати щось більш ідеальне! Не викликав подразнення та мав аромат, який татові ну дуууже пожобався. Але його зняли з виробництва! На жаль... Що я тільки не купляла йому на заміну, але все було не: Barbasol, Proraso, Nivea - та все було мимо каси, як то кажуть.

Barbers - тепер улюблений бренд на поличці у ванній кімнаті

І тут я вкотре шукала йому той ідеальний лосьойон і вирішила спробувати на цей раз Barbers з ароматом Manchester! Взяла таку малютку, аби в разі чого було не так образливо, що ціла банка засобу йому знову не сподобається...І сталося диво! Йому сподабався цей засіб на рівні з його улюбленим!

І я його дійсно можу зрозуміти! Перше - це стильне пакування! Друге - неймовірний аромат! Його цитрусові нотки у поєднанні з бергамотом мають ідеальний баланс між свіжістю та солодким вайбом.

Як запевняє виробник, завдяки збалансованій формулі засіб відновлює шкірний покрив, тонізує, робить його м'яким, наповнює вологою, допомагає позбутися відчуття сухості і стягнутості. Подразнень цей лосьон не викликав! Навпаки, шкіра після нього м'якенька та має приємний аромат, але не надто нав'язливий.

Я неймовірно щаслива, що такий прекрасний засіб підійшом моєму батькові! Тепер є завжди ідея, що подарувати чоловікам в родині на свята, адже у Barbers є навіть подарункові набори з цим лосьйоном. Корисні подарунки - завжди гарна ідея!