MAXIMOVA🌷

Крем для шкіри навколо очей Pelart Laboratory

Крем для шкіри навколо очей Pelart Laboratory

Мій догляд за шкірою обличчя класично направлений на зволоження, захист від ультрафіолету та зокрема на висвітлення і вирівнювання тону. Якщо виключити подібний догляд з моєї рутини - вся шкіра буде всипана яскраво вираженим ластовинням, до якого додаватимуться пігментні плямки.

Наразі я використовую освітлювальний тонік Pelart Laboratory Toner For Brightening та крем про який хочу поділитись враженнями.

Крем для шкіри навколо очей Pelart Laboratory

Крем оформлений в стильний пластиковий флакон з вакуумною помпою, об'ємом 30 мл. Як на мене - це найкраще пакування, адже у продукту обмежений контакт з повітрям, що забезпечує його краще зберігання, і у використанні це зручно. Помпа працює добре.

Збоку флакону є квітковий принт, який відповідає даній лінійці, що має формулу на основі екстракту лілії.

Його основне призначення:

- від зморшок

- від набряків

- для відновлення

- від темних кіл

- для освітлення

Активні інгредієнти: авокадо, вітамін е, гіалуронова кислота, жожоба, морські водорості, пептиди.

Унікальна формула крему діє напряму на життєвий цикл меланіну, ефективно освітлюючи та вибілюючи епідерміс. Крем попереджає утворення пігментації під впливом УФ-випромінювання, бореться з веснянками і темними плямами, допомагає зменшити набряки та темні кола під очима, одночасно забезпечуючи необхідне зволоження і живлення шкіри.

Для себе я розробила власну схему використання, трошки не за призначенням. Спочатку, як і потрібно, використовувала крем лише під очі, але він мені так сподобався, що я почала його наносити на все обличчя у вечірній рутині, вранці наносила під очі, а на все обличчя використовувала СПФ.

Крем має шикарну саме кремову текстуру (без гелевих чи флюїдних натяків). Консистенція досить густа, гладенька, рівномірна, глянцева і насичена.

Аромат дуже приємний, тонкий і ніжний з квітковими нотами.

Дуже легко розподіляється по шкірі, без дискомфортних білих слідів. Швидко всотується, "сідає" комфортно з матовим фінішем. Добре зволожує шкіру, заспокоює знімаючи подразнення чи почервоніння, під очима трошки розгладжує рельєф.

За місяць використання я не помітила характерних змін в зоні "синячків" під очима. Але використання в комплексі з тоніком в цілому трошки вирівняли тон обличчя, веснянки з легка посвітлішали (та і сонце зараз стає не таким активним ближче до осені).

Задоволена станом шкіри, крем не забив пори, не викликав камедони. Прекрасний догляд! Думаю вся лінійка De Lys Blanc має давати достойний результат.