MAXIMOVA🌷

Сироватка з вітаміном С Mixtura

Сироватка з вітаміном С Mixtura

Моя шкіра любить вітамін С в догляді. Я власниця комбінованої шкіри з ластовинням, тому веду постійну боротьбу (або тримаю в сталому стані) свої пігментні плямки саме завдяки таким висвітлювальним засобам.

З брендом Mixtura я вже знайома, мені дуже подобається їх еко підхід до своєї справи. Ніби дотик природи закоркували в їхню кожну баночку.

Даною сироваткою користувалась два місяці, тому маю повністю сформовану думку про дію засобу. За цей час в баночці залишилась 1/3 частина сироватки, тому її орієнтовно вистачить на 3 місяці використання (з моїм темпом розходу).

Сироватка з вітаміном С Mixtura

Максимально естетичний візуал! Класична скляна баночка в темному склі з піпетко. Її приємно тримати в руках та користуватись. Вона буде радувати вас на поличці.

Призначення: від зморшок, зволоження, ліфтинг, освітлення, розгладження.

Активні інгредієнти: інулін, вітамін с, гіалуронова кислота.

Сироватка володіє сильними антиоксидантними властивостями, містить 5% вітаміну С, тому має антивікову дію, розгладжує зморшки, підтягує проблемні ділянки шкіри та сприяє покращенню її тону. Також завдяки гіалуроновій кислоті інтенсивно зволожує епідерміс, а екстрактом опунції – нейтралізує вільні радикали.

Сироватка прозора, має рідку водичкову текстуру. Аромат ледь-ледь помітний, відчуваю природні інгредієнти.

У використанні вона дуже комфортна, швидко всотується, не залишає липкості (а цим грішать деякі сироватки з вітаміном С). Не скочується, навіть якщо нанести досить щедро.

Наносила її в ранковій рутині на очищене обличчя і закривала зверху спф кремом.

Її дію видно одразу, вітамін С робить шкіру сяючою, зволоженою, надає здоровішого відтінку. В тривалому використанні помічаю, що тон шкіри вирівнюється та трошки висвітлюються мої веснянки. Я дуже задоволена, як вона працює.

У бренду є сироватка ще з більшою концентрацією вітаміну С: 7% та 10%. Можна покроково збільшувати відсоток для кращого результату.