MAXIMOVA🌷

Мій перший твердий шампунь

Мій перший твердий шампунь

Маю довге волосся, тому завжди думала, що формат твердого шампуню не буде зручним у використанні. І я же я помилялась...

Мій перший твердий шампунь

Призначення: відновлення, для блиску, живлення, зволоження, очищення, пом'якшення, проти запалень

Об'єм: 75g

Інгредієнти: гліцерин, кукурудзяний крохмаль, молочна кислота, оливкова олія, пантенол

Тип волосся: ламке, сухе, фарбоване, чутливе

Мій тип волосся: ламке, фарбоване.

Бренд потурбувався про його зручне зберігання, шампунь акуратно загорнутий в папір та упакований в металеву круглу коробку. В подальшому коробка слугує "будиночком" для зберігання.

Шампунь має вигляд круглого пресованого бруска з красивим відтиском назви бренду. Насправді такий формат дуже зручний для подорожей, не займає багато місця та точно не пролиється на речі.

Аромат: приємний, квітковий, я відчуваю конвалію.

Все дуже просто і зручно. На вологе волосся в прикореневу зону масажними рухами наношу шампунь. Потім додаю зверху трохи води та спінюю. Піниться він дуже добре! Таким чином промиваю голову двічі. Відчуваю чистоту "до скрипу", для мене це на завжди хороший знак, іноді це передвісник того, що шампунь пересушить шкіру голови. Але не в цьому випадку!

Після сушіння волосся шикарне! Відчувається, що шкіра голови дуже добре очищена! Ніякого натяку на лупу чи сухість. Навіть присутній об'ємчик.

Чоловік помітив мій новий шампунь у незвичні формі, поцікавився як користуватись і просто прикіпів до нього! Також відмітив, що він класно очищає шкіру!

Враховуючи, що ми паралельно вдвох користувались цим шампунем, вистачило цього брусочку на довго. У використанні він економний!

Правильне зберігання - гарантія довгого використання.

Після кожного використання потрібно покласти брусок в його "будиночок" (важливо щоб там не було зайвої води) і залишити на певний час, щоб він просох. Потім закриваємо кришкою.

Краще не залишати його в душовій кабіні, щоб він не розкис і не зіпсувався до стану неможливого до використання.

Ми з чоловіком обидва вперше користувались таким форматом шампуню і дуже задоволені представленою якістю бренду Mixtura!