YuliHrytskoff

Парфумована вода Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez

Парфумована вода Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez

По правді кажучи, я не великий прихильник аналогової парфумерії і завжди надаю перевагу оригіналам. Та український бренд Avenue Des Parfums виготовляє настільки якісні парфуми, які за напрямком звучання схожі на відомі світові аромати, що я не можу не розповісти про їх шедевральний аромат Romantic Saint-Tropez, який, по великому рахунку, є дуже вдалою копією Chanel Coco Mademoiselle.

Парфумована водичка приїхала до мене запакованою в стильну, елегантно-стриману картонну коробочку, яка, в свою чергу, була упакована в слюду та мала елементи контролю першого відкриття.

Флакон парфумованої води виготовлений із доволі масивного прозорого скла, дизайн мінімалістично-практичний, стриманий. Мені дуже імпонують такі флакони)

Розпилювач працює справно, не заїдає, парфум розпилює рясно.

Флакон закривається сріблястою пластиковою кришечкою, що самовільно не відкривається і не спадає.

Об’єм парфумованої води – 50 мл.

Прем’єра аромату – 2023 рік.

Група (сімейство) аромату –Східний, деревний.

Стать – Жіночі.

Концентрація – Eau de Perfum.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – Україна.

Країна-виробник – Україна.

Згідно опису виробника, піраміду парфумованої води Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez складають такі ноти:

Верхні ноти: апельсин, апельсиновий цвіт, бергамот, мандарин

Середні ноти: жасмин, іланг-іланг, турецька троянда

Базові ноти: білий мускус, боби тонка, ветивер, пачулі

Розпочинає своє звучання аромат яскравими цитрусовими нотами в переплетінні з пряно-свіжим бергамотом. За декілька хвилин перші цитрусові акорди починають збагачуватись квітковими нотами – тут вже виразно звучить іланг-іланг, гоструватий жасмин та ніжна, пудрова рожева троянда. База найбільш відчутна в шлейфі – тут вже ваніль і пачулі, ніжний білий мускус, які надають аромату чуттєвої елегантності та дороговизни.

Romantic Saint-Tropez – дуже елегантний, жіночний парфум. Він прекрасно «скроєний», відчувається якість компонентів. Якщо максимально стисло описати його звучання, то це цитруси, квіткова пудра та пачулі. На старті – різкіший, по мірі стихання стає все ніжнішим і м’якшим.

Як я вже зазначала на початку допису, парфумована вода Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez дуже схожа за напрямком звучання на Chanel Coco Mademoiselle, десь віддалено перекликається і з Dior Miss Dior.

Ношу цей аромат із великим задоволенням, особливо зараз, коли температура повітря за вікном все нижче і нижче…

Шлейф – присутній, але помірний, не довше відстані витягнутої руки.

Стійкість аромату також радує – близько 3х годин відчуваю його виразно, далі аромат починає затихати і звучить досить близько до шкіри.

Вікові рамки. Romantic Saint-Tropez – не віковий аромат, однак є в ньому деяка «зрілість», «дорослість»… Більше підійде для жінок віком 30+.

Сезонність. Даний аромат прекрасно розкриватиметься у будь-яку пору року, однак гармонійніше звучатиме в прохолодну погоду. Також не бачу обмежень в часі доби – прекрасно звучатиме як вдень, так і ввечері.

Подія/образ. Romantic Saint-Tropez – дуже вишуканий, елегантний аромат. І образ для нього має бути відповідний. Його не одягнеш під рвані джинси… Він вимагає від своєї власниці особливого, витонченого стилю.

Парфумована вода Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez – дуже якісна, вдало розроблена копія таких легендарних парфумів як Chanel Coco Mademoiselle – впізнавана, вишукана, в міру шлейфова, достатньо стійка. І, як на мене, це прекрасна можливість придбати такі омріяні парфуми, коли їх вартість складає ледь не половину місячної зарплатні середньостатистичного українця. Звичайно, рекомендую!