Нарешті я знайшла той самий темний тінт для контуру!
Заходи сюди швидше 😉
Дуже часто мені на очі потрапляли відео, де дівчата знімають темний тінт з контуру губ і виходить гарний та стійкий темний контур. І я довго думала, де вони таке знайшли, а потім пішла на відомий сайт, де можна знайти багато чого і знайшла отакий темний тінт.
Вказано, що бренд називається Lakerain.
На вибір було 4 відтінки, я собі обрала щось не дуже темне, відтінок 2 – Neutral Mauve. Загалом, він просто коричневий.
Якщо казати про склад, то там барвники та алкоголь загалом, нічого корисного. Запах також спиртовий.
І так, це працює як звичайний тінт, який ми знімаємо плівочкою) просто ми звикли де червоних та рожевих кольорів, а це темний.
Нижче додала фото етапів нанесення та зняття, усе дуже просто насправді) тінт добре лягає, та легко знімається. Лише на дуже сухих ділянках та волосинках може залишитись якась темна цяточка.
Відтінок загалом залежить від кількості нанесеного продукту, та він завжди коричневий у різних інтенсивностях.
На коробочці рекомендують тримати тінт 20 хвилин, та я так довго не тримаю) знімаю, як тільки він висохне) поки він на губах, можна відчути, що тінт підсушує, та зверху я зазвичай наношу олійку.
Також, як і будь-який тінт, він залишає відбиток рівно там, де він нанесений. Фото я робила переважно з того боку, де трішки вийшла за контур і зайшла на шкіру, вирішила додати саме їх, щоб було видно, який відбиток залишається.
Стійкість середня, у червоних тінтів все ж більша). Але досить непогана, врахуючи, що разом з цим тінтом, я використовую олійки) чай та перекус такий контур може пережити, а от гарячі страви та постійне використання серветки – ні.
При демакіяжі змивається і міцеляркою, і гідрофілкою.
Загалом, я дуже задоволена таким продуктом, б о олівчики все ж на контурі тримаються менше, і відчуваються при носінні, а тут просто темний відбиток, по верх якого можна нанести і бальзам)
Ну і дизайн мені дуже подобається, він виглядає стильно, флакон легкий, мінімалістичний, об'єм 2.5ml.
Аплікатор маленький, злегка пухнастий, але не злипається, я наношу тінт лише кінчиком. Є вузький обмежуювач, що дозволяє брати небагато продукту.
Особливо мене потішила коробочка, в якій приїхав тінт, вона була у захисній слюді, і вся інформація на ній англійською мовою.
А от зазначені відтінки кольором, що на флакончику, що на коробочці, загалом частково відображають відтінок всередині, на них не варто орієнтуватись.
Коментарі (0)