ViKhur

Імпульсивні покупки під дією акцій

Імпульсивні покупки під дією акцій

Купувала на відомому сайті за популярністю після мейкап. Думаю розумієте про кого я.

Коли я побачила ціну на крем від Atopalm та щей за 60 мл - довго не думала. На хвилиночку 360 грн. за 60 г крему, а 35 г коштував 220 грн.

Хоча я припускаю, що даний крем скоріше за все мені не супер підійде. Але я дуже хотіла його спробувати. Це ж та сама mle технологія - мле-ламелярна емульсія.

MLE (МЛЕ) мульти-ламелярна емульсія – технологія, яка передбачає поєднання трьох типів ліпідів (холестерин, жирні кислоти та кераміди) для створення продукту з мікроскопічною структурою, яка нагадує структуру захисного бар'єру шкіри. MLE технологія досліджується вже близько 20 років. Існують докази того, що вона особливо ефективна для зволоження шкіри. Крім того, вона покращує "доставку" до клітин шкіри інших активних інгредієнтів, які є в кремі.

Крем Atopalm MLE Cream – це ефективний засіб для регулярного догляду за шкірою обличчя, особливо для тих, хто стикається з вираженими проблемами, такими як сухість, зневоднення, висипання та алергічні реакції. Цей крем має властивості багатошарової емульсії, що дає йому змогу глибоко проникати в епідерміс, забезпечуючи інтенсивне зволоження та відновлення. Рекомендується дерматологами для покращення стану шкіри при атопічному дерматиті та інших шкірних захворюваннях. За регулярного застосування крем сприяє загоєнню, покращує захисні функції шкіри, відновлює її природний РН-баланс та захищає від зовнішніх факторів, таких як холод та ультрафіолетові промені.Особливості Atopalm MLE Cream:- глибоке зволоження та живлення сухої шкіри;
- відновлення захисних функцій та природного рН балансу;
- загоєння ран та мікротріщин на шкірі;
- захист від несприятливих зовнішніх факторів;
- поліпшення текстури шкіри та зменшення лущення;
- містить натуральні олії та екстракти для додаткового догляду;
- підходить для сухої та чутливої шкіри;
- не містить парабенів та штучних барвників.

Пудру від Paese я вже мусила спробувати. І дійсно в мене закінчується пудра. В такому форматі я ще не пробувала. Плюс в неї хороший склад. Ну і ціна на неї теж була нормальна.

Імпульсивні покупки під дією акцій
Імпульсивні покупки під дією акцій
Імпульсивні покупки під дією акцій