Hanna Domashenko

Нішева насолода для рецепторів носа: Fantasy Community Perfumes

Fantasy Community Perfumes - це більше, ніж просто парфуми! Це ціла концепція від назви до наповнення кожного флакону! То ж чим підкорюють тисячі дівчат та жінок в усьому світі ці неймовірні композиції?..🌺

Fantasy Community Perfumes мають у своєму арсеналі найнезвичніші аромати, що створять феєричне та незабутнє знайомство з кожним із них, а авторський підхід та цікаве, нішеве звучання - допоможуть знайти вам свій аромат, по якому вас будуть впізнавати!

Мій вибір впав на композицію Long Island. Аромат після дороги "відпочив" у темній, прохолодній шафці - так я роблю завжди, аби оцінити весь букет композиції в тому вигляді, якої її задумав парфумер.

Верхні ноти: Мандарин
Ноти серця: Полуниця, квіткові ноти
Базові ноти: Ваніль

Long Island - це моє тепле бабине літо з ностальгією за палкими, літніми ночами... Це ваніль в ароматному капучино під шелест осіннього листя на ще відкритій літній терасі твого улюбленого кафе... В цій ніжній, але такій яскравій ванілі, ніби сонячні промінчики - грають квіткові ноти в серці аромату. Вони охоплюють його ніжністю та жіночністю. Також яскраво стартують тут мандарин та полуниця, що ніби хвиля ностальгії за теплими літніми днями - то вщухє, то знову нагадує про себе... Аромат неймовірно гарний! Він дзвінкий, солодкий та такий апетитний!

Ідеально пасує на осінню пору та прохолодні дні. Пару пшиків на улюблений светр - і аромат з вами буде й на наступний день! Парфуми дуже стійкі, мають гарний шлейф та відмінне, оригінальне звучання! Обов'язково хочу й надалі знайомитися з ароматами від Fantasy Community Perfumes.