Крем для рук зволож уючий Sane Panthenol + Shea Butter
Міні-крем
Креми для рук, як і бальзами для губ, мають бути в мене кругом: вдома, на роботі, у сумці. Цей маленький крем від Sane я обрала для сумки, як бачимо з назви крем містить пантенол, котрий сприяє відновленню шкіри, та олію ши, а олію ши в кремах для рук я обожнюю, тому що її не так-то просто змити, тож навіть після того, як помиєш руки з милом, певні фракції цієї олії лишаться на шкірі та продовжать зволоження.
Склад зволожуючого крему для рук Sane Panthenol + Shea Butter:
Aqua — вода
Glyceryl Stearate — стеарат гліцерину (ПАР, емульгатор)
Glycerin — гліцерин, природній для шкіри компонент, котрий сприяє відновленню та утримує вологу
Cetearyl Alcohol — спирт цетеариловий (емолент, емульгатор, ПАР)
Myristyl Myristate — миристил миристат (емолент)
Butyrospermum Parkii Butter— олія ши, інтенсивно зволожує та живить шкіру, покращує її еластичність
Caprylic/Capric Triglyceride — каприлові тригліцериди (емолент)
Phenoxyethanol — феноксиетанол (консервант, зволожувач)
Ceteareth-20 — цетеарет-20 (емульгатор)
Betaine — бетаїн, зменшує подразнення, покращує текстуру шкіри та зволожує
Allantoin — алантоїн, має заспокійливі та регенеруючі властивості, зменшує почервоніння та подразнення
Panthenol — пантенол, має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію
Ceteareth-12 — цетеарет-12 (емульгатор, ПАР)
Cetyl Palmitate — цетилпальмітат (зволожувач)
Ethylhexylglycerin — етилгексилгліцерин (консервант)
Aminopropanol — регулятор pH
Parfum — парфумерна віддушка
Limonene — ароматична речовина
Butylphenyl Methylpropional— бутил феніл метилпропіональ, ароматична речовина, котру з З 1 березня 2022 року більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі
Linalool — ліналоол (ароматизатор)
Citral — цитраль (ароматизатор)
Об’єм: 30 мл
Термін для використання після відкриття: не вказано
Ціна: 65 гривень без знижки
Упакування: пластиковий тубус з кришкою, що закручується
Виробник обіцяє такі результати:
Інтенсивне зволоження шкіри рук
Пом'якшення та живлення шкіри
Зменшення подразнень та покращення текстури шкіри
Зменшення сухості та тріщин
Поліпшення загального стану шкіри
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Крем було захищено від відкриття фольгою. Запах слабкий, приємний. Консистенція в міру густа, після нанесення на шкіру крем не відчувається як жирний, він відчувається як хороший крем для обличчя тільки у вигляді крему для рук :)
Шкіра моїх рук доволі сильно пошкоджена, вона навіть шершава, тому що я забула відлити собі на роботу нормальне алеппське мило й мила тим, що було там (велика помилка). З настільки вираженими проблемами крем не впорався, втім, він і не мав, тому що це зволожуючий, а не відновлюючий крем і як зволожуючий крем він приємний та ефективний.
Коментарі (0)