Сироватка для чутливої шкіри з транексамовою кислотою в ліпосомах Sane
Для рівного тону обличчя
Транексамова кислота це лагідний компонент, котрий ще тільки набуває популярності у боротьбі з гіперпігментацією, мелазмою та почервонінням шкіри. Транексамова кислота має ряд переваг:
Не подразнює шкіру,
Сприяє відновленню епідермального бар’єра,
Ефективна при мелазмі (дерматологи також назначають прийом ліків з транексамовою кислотою внутрішньо при складній мелазмі),
Зменшує вплив ультрафіолетового випромінювання на шкіру,
Знімає запалення в судинах,
Підвищує рівень зволоженості шкіри.
Нехай вас не вводить в оману назва сироватки від Sane, транексамової кислоти в ній 0,5%, а ліпосом 2%. Ліпосоми використовуються для доставлення та захисту активних компонентів від руйнування (в неграмотній косметичній формулі компоненти можуть руйнувати один одного), так називають капсули, в котрі поміщають компоненти, щоб за допомогою ліпосом вони проникли глибше у шкіру.
Склад сироватки для чутливої шкіри з транексамовою кислотою в ліпосомах Sane Tranexamic Acid + Liposomes 2%:
Aqua — вода
Propanediol — пропандіол, натуральний гліколь (розчинник, зволожувач)
Lecithin — лецитин (натуральний емульгатор)
Glycolipids — гліколіпіди (утримувачі вологи в косметичних кремах)
Butylene Glycol — бутиленгліколь (розчинник, зволожувач)
Pentylene Glycol — пентиленгліколь (розчинник, зволожувач)
Pueraria Lobata Root Extract— екстракт кореня пуерарії лобатої, має антиоксидантні властивості, заспокоює шкіру, зменшує запалення
Tranexamic Acid — транексамова кислота
Glycerin — гліцерин, природній для шкіри компонент, котрий сприяє відновленню та утримує вологу
Rosmarinyl Glucoside(розмариніл глюкозид, захищає власний колаген та гіалуронову кислоту від руйнування інгібуючими ферментами), Caffeyl Glucoside(кофеїл глюкозид, покращує мікроциркуляцію, зменшує набряки, надає шкірі свіжість), Gallyl Glucoside(галілглюкозид, зволожує шкіру, покращує її еластичність, має заспокійливу дію) — це запатентований компонент Ендотеліол®, котрий зменшує почервоніння та видимість дрібних судин й запобігає появі нових видимих судин
Xanthan Gum — камідь ксантанова (стабілізатор, регулятор в’язкості)
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer — полімер (регулятор в’язкості)
Phenoxyethanol — феноксиетанол (консервант)
Ethylhexylglycerin — етилгексилгліцерин (консервант)
Parfum — парфумерна віддушка
Об’єм: 30 мл
Термін для використання після відкриття: 6 місяців
Ціна: 227 — 269 гривень
Упакування: затемнена пластикова пляшечка з дозатором
Виробник обіцяє такі результати:
Рівний тон шкіри
Зменшення почервонінь
Зволожена та м'яка шкіра
Заспокоєння подразненої шкіри
Зменшення пігментації
Поліпшення загального стану шкіри
Антиоксидантний захист
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Сироватка у флаконі з затемненого пластику з дозатором та пластиковою кришечкою. Сироватка не була додатково захищена від відкриття, але я впевнена, що ніхто до мене нею не користувався, тому що мені довелось декілька разів натиснути на дозатор, перш ніж він почав видавати сироватку. Помітного аромату не має. Консистенція рідкого, прозорого гелю, кількості, яку видає одне натискання дозатора більш ніж достатньо для половини обличчя. Гелеві сироватки вимагають закриття кремом або кремовою емульсією. В мене вже є нічний засіб з транексамовою кислотою, тому в мене не було вираженого запалення в капілярах, котре ця сироватка могла б зняти. Тон обличчя з цією сироваткою дійсно рівний, а покращення тону обличчя це те, що транексамова кислота робить майже одразу. Від початку сироватка особливо зацікавила мене комплексом Ендотеліол®, котрий зменшує почервоніння, видимість дрібних судин й запобігає появі нових, тому що в мене вже був раніше крем від французького бренду SVR з цим комплексом і він добре допомагав з почервоніннями та роздратованістю шкіри. Також я знайшла цей комплекс у складі засобуAllies of Skin,космічно дорогого та відомого бренду, і подумала, що недієвий компонент вони не обрали б :) Складно оцінити якість профілактики ламкості капілярів, але я буду вірити, що вона є, заспокійливий та протизапальний ефект від цієї сироватки я відчуваю.
Коментарі (0)