Zhukovka

Коли Альгінат на вагу золота!

Коли Альгінат на вагу золота!

Привіт, красуне 🥥 Я з тих дівчат, котрі обожнюють маски і сьогодні хочу поділитися з вами відгуком на одну з найкращих!
Альгінатна маска "Солі Мертвого Моря" з міоксінолом

У мене одноразовий пакет-саше, у якому міститься 20г продукту.
Маска представлена у вигляді сухого порошку світленького забарвлення, а при контакті з водою утворює густу масу зеленого кольору. 🐸

Коли Альгінат на вагу золота!

Для приготування маски я висипаю вміст пакету в невеличку ємність, додаю +- 70г (5 столових ложок) холодної води ( 20-25°), ретельно перемішую і швиденько наношу на обличчя.

За кілька хвилин маска повністю застигає і відчувається легенький, приємний холодок по шкірі. Витримавши 15хв, з легкістю знала маску і відчула покращення шкіри на дотик. Вона стала м'якенька, насичена і зволожена, тон помітно вирівнявся, пори виглядають меншими і в цілому є ефект "здорового, свіжого обличчя" 🧖‍♀

Давайте зазирнемо до складу?

Діатоміт - цей мінерал сприяє збереженню цілісності колагенових волокон, що так само уповільнює процес старіння, також діатомова земля має виражені антиоксидантні властивості, його цінують за глибоке та м'яке очищення шкіри, здатність видаляти забруднення й комедони, зменшувати розмір пор.


Альгінат – це полісахарид, який екстрагують природним чином, з бурих водоростей. Якщо перераховувати плюси альгінату, то можна дочекатись Нового Року🎅 Але, якщо ви готові, присилайте в коменти смайл Санти і в наступному дописі я вам розповім!


Сульфат кальцію - надає матуючий ефект, а також працює, як відбілюючий компонент.
Пірофосфат натрію - смабілізатор, емульгатор. Допомагає масці застигати довше, бути еластичною та легко зніматися. Виклоистовується такожв харч. промисл.

Екстракт листя верби - Є рослинним джерелом саліцилової кислоти. Використовується для лікування вугрів, камедонів, проблемної шкіри, жирної шкіри, регулювання саловиділення. Як відлущувальний, пілінгуючий і активно пом'якшувальний засіб.

Олія чайного дерева - зазвичай використовується в косметології як натуральний антисептик, антибактеріальний засіб та антиоксидант. Часто цей інгредієнт можна побачити у складі засобів проти акне. Олія чайного дерева містить антимікробні властивості, які допомагають боротися з бактеріями, що викликають акне.

Ментол - володіє високими протизапальними та бактерицидними властивостями, тому його часто використовують для догляду за жирною запаленою шкірою обличчя. Ментол є складовим багатьох освіжаючих тоніків, спреїв для роздратованої шкіри, кремів для виведення вугрового висипу тощо.