Anna_feerie

Маска, що перевершила мої очікування

Маска, що перевершила мої очікування

Ця маска стала для мене відкриттям, бо такого потужного зволоження ще треба пошукати! Насправді вона чудово підійшла чутливій шкірі, вирівняла тон та максимально зволожила моє обличчя, що дуже й дуже мені сподобалось🥰. Додамо сюди зручне лекало, приємне охолодження під час процедури - і отримуємо справді круту маску в бюджетному сегменті🤗.

Маска, що перевершила мої очікування

В складі маски, окрім алое та гіалуронової кислоти, які виробник відмічає на пакуванні, також є:

💚 гліцерин - потужний зволожувач, входить в склад НЗФ;

💚 екстракт гамамеліса - знімає подразнення, заспокоює, відновлює шкіру, а також має протизапальні властивості;

💚 дикалія гліцирризат (з кореня солодки) - знімає запалення та подразнення, запобігає вивільненню гістаміну, зменшує почервоніння через дію УФ-випромінювання.

З мінусів - alcohol на перших позиціях, але він точно не нашкодив мені, а я ще той чутливошкірик, тож думаю, тут технологи постаралися). Також до спірних характеристик продукту можу віднести його запах - але це не віддушка, скоріше за все так пахнуть компоненти, тому відсутність ароматизаторів - взагалі то плюс для чутливої шкіри (то просто я така балувана)).

Все інше на вищому рівні - зручна форма тканинної основи, велика кількість есенції, приємні відчуття під час та після процедури - ну це вау, чесне слово😍. Всім, хто червоніє та страждає від зневоднення шкіри - пробувати обов'язково)).