Маска, що перевершила мої очікування
Насправді я давно отримала її в подарунок, та все не наважувалась спробувати через спирт у складі - і як виявилось, дарма!
Ця маска стала для мене відкриттям, бо такого потужного зволоження ще треба пошукати! Насправді вона чудово підійшла чутливій шкірі, вирівняла тон та максимально зволожила моє обличчя, що дуже й дуже мені сподобалось🥰. Додамо сюди зручне лекало, приємне охолодження під час процедури - і отримуємо справді круту маску в бюджетному сегменті🤗.
В складі маски, окрім алое та гіалуронової кислоти, які виробник відмічає на пакуванні, також є:
💚 гліцерин - потужний зволожувач, входить в склад НЗФ;
💚 екстракт гамамеліса - знімає подразнення, заспокоює, відновлює шкіру, а також має протизапальні властивості;
💚 дикалія гліцирризат (з кореня солодки) - знімає запалення та подразнення, запобігає вивільненню гістаміну, зменшує почервоніння через дію УФ-випромінювання.
З мінусів - alcohol на перших позиціях, але він точно не нашкодив мені, а я ще той чутливошкірик, тож думаю, тут технологи постаралися). Також до спірних характеристик продукту можу віднести його запах - але це не віддушка, скоріше за все так пахнуть компоненти, тому відсутність ароматизаторів - взагалі то плюс для чутливої шкіри (то просто я така балувана)).
Все інше на вищому рівні - зручна форма тканинної основи, велика кількість есенції, приємні відчуття під час та після процедури - ну це вау, чесне слово😍. Всім, хто червоніє та страждає від зневоднення шкіри - пробувати обов'язково)).
Коментарі (0)