Маска-пінка Thank You Farmer
Корейці завжди дивують технологіями: Rice pure clay mask to foam cleanser
Всім привіт! Сьогодні хочу розповісти про чудо-засіб від корейського бренду Thank You Farmer. Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити детальний допис!
Я обожнюю глиняні маски, але не зловживаю ними. А гель-пінкам я не надто надаю перевагу, проте останнім часом все ж почало таке діло подобатись. Оскільки я любитель всілякого нового та цікавого - даний засіб запамʼятався своєю назвою, тому було просто неможливо пройти повз такого поєднання.
Пакування | Властивості
У мене пінка у тревел-форматі 30 мл (з подарункового набору, де був повнорозмір тонеру та мініатюра крем-гелю). Стандартно випускається в 150 мл тюбику та доступний в пробнику. Пакування в неї дуже приємне та стильне. Білий тюбик, на якому нанесені фарбою усі деталі - дуже підвищують, скажімо, статусність продукту.
Виробник заявляє, що засіб підійде для всіх типів шкіри. Не подразнює, може використовуватись як пінка для ніжного очищення, а також як маска - для більш глибокого очищення пор. Трішки пройдемось по складу. Екстракт рису - освітлює, зволожує та зміцнює захисний барʼєр шкіри. Каолін та бентонітова глина - глибоко та якісно очищують пори. Також в складі є кераміди, екстракти насіння юлму, кіноа та вівса.
Текстура | Враження
Пінка не має аромату, що для мене є перевагою. Не завжди люблю віддушки, завжди краще без. Текстура у неї вʼязка, густа та кремова; якщо уявити трохи тягучу зубну пасту. При змішуванні невеликої кількості засобу з водою можна отримати приємну плотну піну з гарними очищуючими властивостями. Якщо використовувати засіб як маску, то розхід, звісно, значно більший. Наношу на 2-3 хвилини та змиваю комфортною температурою води.
В більшості я використовувала засіб як маску, рідше - як пінку для доочищення після гідрофільної чи для ранішнього вмивання. Маска-пінка дуже приємна, не сушить та не стягує шкіру. Гарно видаляє бруд, прибирає надлишок себуму та покращує текстуру шкіри. Відсутність віддушки - теж велика перевага для людей, у яких може виникнути алергія на запахи (чи індивідуальна непереносимість).
Висновки. Продукт мене відразу зацікавив своєю варіативністю та сподобався в процесі використання. Це і крута маска для глибокого очищення; а також і пінка для щодннного використання. Якихось надприродніх властивостей в плані висвітлення чи зволоження я не побачила, бо це все одно очищуючий засіб. Проте, стягнення я не відчуваю, як і дискомфорту.
Тож, як базова вмивалка, а ще й маска - однозначно так! Колись візьму і повнорозмір ☺️
Коментарі (0)