V-R-O-D-L-Y-V-A

Avenue Des Parfums

Avenue Des Parfums

Привіт MakeupClub 🖤

Якщо Vilhelm Parfumerie Mango Skin відправляє нас у подорож до Південної Африки, то Avenue Des Parfums Juicy Santo Domingo запрошує до столиці Домініканської Республіки та одного з найстаріших міст Карибських островів - Санто-Домінго.

Манго росте там і там. Ця екзотика кричить про життєрадісність та дике щастя, хочеться вірити що люди, які там живуть, ці самі почуття і відчувають. Принаймні я чекаю на ці відчуття, коли представляю будь-який аромат з манго.

Аромат Mango Skin я не слухала, тому не можу порівняти обидва аромати, зате можу оцінити цю композицію в інтерпретації Avenue Des Parfums, адже кожна нота списана.

Початкова нота: Манго, Ожина, Чорний перець

Нота серця: Жасмин, Ірис, Лотос

Кінцева нота: Ваніль, Рожева глазур, Пачулі

Об'єм: 2/ 10/ 50 мл

Звертаю увагу до складу: в обох ароматах є спирт.

На сайті Makeup та на офіційному сайті виробника Juicy Santo Domingo немає такої інформації, зате я її знайшла на упаковці парфуму.

Упаковка звичайнісінька картонна, там нема чого описувати, а ось до самого флакона у мене є питання.

На мене аромат унісекс, легко можу уявити його на чоловікові.
Не впевнена, що тим, які віддають перевагу свіжим, морським і цитрусовим ароматам, сподобається цей. Тому що це солодкий аромат, хоч і в міру, де є пудровість. Через це комбо багато хто сприймає парфум задушливим.

Аромат ношу всього пару тижнів восени, і якщо чесно, то слабо можу уявити що буду його юзати влітку, у спеку він мене задушить, хоча у нього не нав'язлий свіжий шлейф.

Це не та ситуація, коли тільки нарізали манго, він пройшовся своїм соковитим запахом по всій конматі і вивітрився одразу у вікно, залишаючи після себе запах пудрових квітів. Ближче до тіла я відчуваю натуральний солодкий соковитий манго, і фрукт зі мною тримається постійно тонкою ноткою, де б я не була, на вулиці чи в закритому приміщенні. Також ближче до шкіри відчувається солодка ожина, запах як самого плода, так і її тертого листя, і все це з легкою щіпкою чорного перцю, але спеція настільки легка, що трохи поколює ніс, не потужно як на ринку спецій. І ця деталь додає пікантності аромату. Хмара навколо мене з ніжних білих та пудрових квітів, в якій є вологий та прохолодний шлейф лотосу. Палкий характер аромату як емоційна гойдалка, яка спрямовує мене то в тропічну пригоду, то повертає в будинок, де переповнює теплом і спокоєм.

Це стійкий аромат, який на одязі тримається кілька днів від одного пшику, на тілі більше 8 годин, або до першого душу. У приміщенні всі його відчуватимуть. Думаю, буде по-різному розкриватися в різну пору року, погоду, також не забуватимемо про індивідуальні особливості нашої шкіри.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜