Аna

Насичений крем під очі

Насичений крем під очі

Перед холодною порою року саме час розповісти про моє вдале знайомство з кремом для шкіри навколо очей Tolerian від La Roche-Posay.

У мене помірно чутлива шкіра, вік 35+, немає алергії. Але я часто обираю продукти для чутливої шкіри - підстеляю соломки, так би мовити. Крем Toleriane Dermallergo полюбила з декількох причин:

  1. Насичена але нежирна текстура. Моє улюблене комбо. Крем добре живить, розгладжує шкіру. При цьому майже непомітний.
  2. Сквалан. Мені, як правило, підходять продукти з цим компонентом у складі. Так вийшло, що моя шкіра реагує на них добре. Сквалан добре живить, швидко всотується, жирної плівки за собою не лишає.
  3. База під макіяж. Треба нанести крем, дати йому 10 хвилин, обережно промокшути паперової серветкою. Шкіра добре підготовлена до макіяжу. А іноді я прощаю собі потемніння під очима і взагалі не фарбуюсь. Просто насолоджуюсь доглянутою шкірою під очима)

А ще крем досить густий і майже не пахне.

Окремо про упаковку. Мені, мов малій дитині, цікаво розглядати, як зминається внутрішнє пакування з кожним натиском. За дозатор теж окремий респект виробнику. Він гігієнічний, видає дуже мало продукту, зручно дозувати.

Наразі у мого крема підходить термін використання. Тому я відкрила ще один спосіб використати його швидше:

Лайфхак! Саме цейкрем дуже добре працює в якості бази під стійку матову помаду, яка зазвичай вам дуже сушить губи.

Схема така ж, як і з очима: наносимо крем на губи, даємо трохи усістися, далі можна прибрати залишки серветкою і вуаля! Це не панацея від сухості губ, але ваші губи виглядатимуть трохи краще. Тільки не переборщіть 😉

Хай ваші очі випромінюють сяйво незалежно від косметичних засобів ❤️

Насичений крем під очі
Насичений крем під очі