Насичений крем під очі
Або що б таке намастити, щоб бути красунею
Перед холодною порою року саме час розповісти про моє вдале знайомство з кремом для шкіри навколо очей Tolerian від La Roche-Posay.
У мене помірно чутлива шкіра, вік 35+, немає алергії. Але я часто обираю продукти для чутливої шкіри - підстеляю соломки, так би мовити. Крем Toleriane Dermallergo полюбила з декількох причин:
- Насичена але нежирна текстура. Моє улюблене комбо. Крем добре живить, розгладжує шкіру. При цьому майже непомітний.
- Сквалан. Мені, як правило, підходять продукти з цим компонентом у складі. Так вийшло, що моя шкіра реагує на них добре. Сквалан добре живить, швидко всотується, жирної плівки за собою не лишає.
- База під макіяж. Треба нанести крем, дати йому 10 хвилин, обережно промокшути паперової серветкою. Шкіра добре підготовлена до макіяжу. А іноді я прощаю собі потемніння під очима і взагалі не фарбуюсь. Просто насолоджуюсь доглянутою шкірою під очима)
А ще крем досить густий і майже не пахне.
Окремо про упаковку. Мені, мов малій дитині, цікаво розглядати, як зминається внутрішнє пакування з кожним натиском. За дозатор теж окремий респект виробнику. Він гігієнічний, видає дуже мало продукту, зручно дозувати.
Наразі у мого крема підходить термін використання. Тому я відкрила ще один спосіб використати його швидше:
Лайфхак! Саме цейкрем дуже добре працює в якості бази під стійку матову помаду, яка зазвичай вам дуже сушить губи.
Схема така ж, як і з очима: наносимо крем на губи, даємо трохи усістися, далі можна прибрати залишки серветкою і вуаля! Це не панацея від сухості губ, але ваші губи виглядатимуть трохи краще. Тільки не переборщіть 😉
Хай ваші очі випромінюють сяйво незалежно від косметичних засобів ❤️
Коментарі (0)