Олівець для губ GlamBee, тон 110
...той, за яким всі так полюють
Привіт MakeupClub 🖤
За олівцем не полювала, але за гарною акцією в 20 грн закинула в кошик найпопулярніший відтінок у колекцію.
Особливості олівчика
🤎 Упаковка: у захисній плівці.
🤎 Розмір: 15,5 см.
💔 Матеріал: дерево/ платикова з металевою вставкою стругачка. Я не можу дивитися на брудну стругачку на олівці. Як би я не намагалася вичіщати, там все одно завжди залишаються залишки, які трохи дратують 😣
🤎 Об'єм: 1,3 г.
💔 Відтінок: 110.
💔Формат олівця: не механічний, в дереві, потребує заточування. Але дякую за стругачку до олівця. Мені такий формат незручний.
💔 Текстура: кремово-гелева. Зараз віддаю перевагу гелевим олівцям.
🤎 Формула: не водостійка.
💔 Стійкість: до першого перекусу.
🤎 Фініш: матово-сатиновий, не тьмяніє.
🤎 Демакіяж: міцелярка.
*🤎 - ок,
**💔 - не ок.
Склад: Synthetic Wax, Microcrystalline Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, May Contain: Ci77891, Ci77491, Ci77492, Ci77499, Ci15850, Ci19140.
Точний склад вказано на упаковці.
В роботі:
💔 ковзає при нанесенні не як масло і не дряпає шкіру губ, але важкувато, з затримкою;
💔 покриває з прогалинами - це видно навіть на свотчі;
💔 залишає маленьку крихту;
🤎 можна розтушувати, бо не швидко фіксується;
💔 розмазується;
🤎 не залишає відбитків;
🤎 губи не пересушує;
🤎 надає губам виразності і замінює губну помаду;
🤎 мої блиски для губ не роз'їдають пігмет олівця;
🤎 не викликає подразнення.
*🤎 - ок,
**💔 - не ок.
На с вотчі він виглядав темнішим, через що я трохи розгубилася, тому що такого не чекала, а купувала без затесту.
На губах відтінок приємний - високопігментований нейтральний беж, але не той самий нюд, який я хотіла б бачити у себе на губах. Не люблю рожевий підтон.
Це фото вдень, на вулиці при нейтральній погоді. При електричному освітленні олівчик на губах виглядає теплішим.
На жаль, мій ідеал не знайдено досі 😿
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)