V-R-O-D-L-Y-V-A

Олівець для губ GlamBee, тон 110

Олівець для губ GlamBee, тон 110

Привіт MakeupClub 🖤

За олівцем не полювала, але за гарною акцією в 20 грн закинула в кошик найпопулярніший відтінок у колекцію.

🤎 Упаковка: у захисній плівці.

🤎 Розмір: 15,5 см.

💔 Матеріал: дерево/ платикова з металевою вставкою стругачка. Я не можу дивитися на брудну стругачку на олівці. Як би я не намагалася вичіщати, там все одно завжди залишаються залишки, які трохи дратують 😣

🤎 Об'єм: 1,3 г.

💔 Відтінок: 110.

💔Формат олівця: не механічний, в дереві, потребує заточування. Але дякую за стругачку до олівця. Мені такий формат незручний.

💔 Текстура: кремово-гелева. Зараз віддаю перевагу гелевим олівцям.

🤎 Формула: не водостійка.

💔 Стійкість: до першого перекусу.

🤎 Фініш: матово-сатиновий, не тьмяніє.

🤎 Демакіяж: міцелярка.

*🤎 - ок,

**💔 - не ок.

Склад: Synthetic Wax, Microcrystalline Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Isodecyl Neopentanoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, May Contain: Ci77891, Ci77491, Ci77492, Ci77499, Ci15850, Ci19140.

Точний склад вказано на упаковці.

В роботі:

💔 ковзає при нанесенні не як масло і не дряпає шкіру губ, але важкувато, з затримкою;

💔 покриває з прогалинами - це видно навіть на свотчі;

💔 залишає маленьку крихту;

🤎 можна розтушувати, бо не швидко фіксується;

💔 розмазується;

🤎 не залишає відбитків;

🤎 губи не пересушує;

🤎 надає губам виразності і замінює губну помаду;

🤎 мої блиски для губ не роз'їдають пігмет олівця;

🤎 не викликає подразнення.

*🤎 - ок,

**💔 - не ок.

На свотчі він виглядав темнішим, через що я трохи розгубилася, тому що такого не чекала, а купувала без затесту.

На губах відтінок приємний - високопігментований нейтральний беж, але не той самий нюд, який я хотіла б бачити у себе на губах. Не люблю рожевий підтон.

Це фото вдень, на вулиці при нейтральній погоді. При електричному освітленні олівчик на губах виглядає теплішим.

На жаль, мій ідеал не знайдено досі 😿

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜