YuliHrytskoff

Гель для душу "Дика малина" Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry Delicious Shower Gel

Гель для душу "Дика малина" Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry Delicious Shower Gel

Гелі для душу від Dermacol – то моя любовна любов! І любити їх є за що – це завжди шикарна якість і неймовірно приємні, «смачні» аромати! Я перепробувала вже практично весь класичний асортимент гелів бренду, деякі із них встигли неодноразово побувати на повторі. Та коли виходить якась новинка – пройти повз я, звичайно, не в змозі)

Відносно недавньою новинкою бренду став Гель для душу "Дика малина" Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry Delicious Shower Gel, враженнями від використання якого поділюсь у даному відгуку.

Дизайн гелю надзвичайно яскравий, позитивний та естетичний – витриманий із дотриманням загального стилю гелів цього бренду.

Гель пофасований у зручну напівм’яку тубу, на обороті якої можна ознайомитися зі всією необхідною інформацією про засіб від виробника.

Туба закривається кришечкою фліп-топ, яка дозволяє зберігати флакон у вертикальному положенні. Кришечка закривається міцно, гель крізь неї не витікає, проте відкривається легко і без зусиль навіть мокрими руками.

Дозатор виконаний у формі невеликого отвору у кришечці – дозувати ним засіб легко та зручно.

Об'єм гелю - 250 мл.

Склад гелю доволі типовий для такого роду доглядових засобів, проте (що мене приємно вразило), має, помимо суто технічних компонентів, й декілька доглядових, наприклад, гліцерин (гарний зволожувач), молочну кислоту (зволожувач), токоферол (вітамін Е – чудовий антиоксидант).

Консистенція засобу гелеподібна, однорідна, досить густа. А в додатку з гарним піноутворенням забезпечує дуже економну витрату засобу.

Колір гелю – прозорий рожевий.

Запах – надзвичайно приємний! Дійсно свіжої лісової малини. Абсолютно не хімічно-штучний, а нереально реалістичний. Завдяки такому аромату – прийняття душу з цим гелем – то окреме задоволення! На тілі запах гелю, на жаль, на довго не залишається.

Піниться гель чудово! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, дуже ніжна піна. А якщо використовувати мочалку – то гелю розміром із горошину вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому однієї туби гелю вистачає дуже надовго.

Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.

Очищує шкіру чудово, залишаючи на тілі відчуття чистоти, свіжості і комфорту. Шкіру не пересушує абсолютно, не стягує і не викликає жодних негативних реакцій. Навіть навпаки, після прийняття душу із цим гелем – шкіра бархатиста і дуже ніжна.

Ну що тут ще сказати? Гель чудовий! Як по якості, так і ароматом. Чергова вдала новинка від Dermacol, яку сміливо рекомендую!