Г ель для душу "Дика малина" Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry Delicious Shower Gel
Любителям ягід посвячується) Чергова вдала новинка від Dermacol – шикарна якість і нереально натуралістичний малиновий аромат
Гелі для душу від Dermacol – то моя любовна любов! І любити їх є за що – це завжди шикарна якість і неймовірно приємні, «смачні» аромати! Я перепробувала вже практично весь класичний асортимент гелів бренду, деякі із них встигли неодноразово побувати на повторі. Та коли виходить якась новинка – пройти повз я, звичайно, не в змозі)
Відносно недавньою новинкою бренду став Гель для душу "Дика малина" Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry Delicious Shower Gel, враженнями від використання якого поділюсь у даному відгуку.
Оформлення/дизайн
Дизайн гелю надзвичайно яскравий, позитивний та естетичний – витриманий із дотриманням загального стилю гелів цього бренду.
Гель пофасований у зручну напівм’яку тубу, на обороті якої можна ознайомитися зі всією необхідною інформацією про засіб від виробника.
Туба закривається кришечкою фліп-топ, яка дозволяє зберігати флакон у вертикальному положенні. Кришечка закривається міцно, гель крізь неї не витікає, проте відкривається легко і без зусиль навіть мокрими руками.
Дозатор виконаний у формі невеликого отвору у кришечці – дозувати ним засіб легко та зручно.
Об'єм гелю - 250 мл.
Характеристика властивостей
Склад гелю доволі типовий для такого роду доглядових засобів, проте (що мене приємно вразило), має, помимо суто технічних компонентів, й декілька доглядових, наприклад, гліцерин (гарний зволожувач), молочну кислоту (зволожувач), токоферол (вітамін Е – чудовий антиоксидант).
Консистенція засобу гелеподібна, однорідна, досить густа. А в додатку з гарним піноутворенням забезпечує дуже економну витрату засобу.
Колір гелю – прозорий рожевий.
Запах – надзвичайно приємний! Дійсно свіжої лісової малини. Абсолютно не хімічно-штучний, а нереально реалістичний. Завдяки такому аромату – прийняття душу з цим гелем – то окреме задоволення! На тілі запах гелю, на жаль, на довго не залишається.
Піниться гель чудово! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, дуже ніжна піна. А якщо використовувати мочалку – то гелю розміром із горошину вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому однієї туби гелю вистачає дуже надовго.
Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.
Очищує шкіру чудово, залишаючи на тілі відчуття чистоти, свіжості і комфорту. Шкіру не пересушує абсолютно, не стягує і не викликає жодних негативних реакцій. Навіть навпаки, після прийняття душу із цим гелем – шкіра бархатиста і дуже ніжна.
💗Підсумки
Ну що тут ще сказати? Гель чудовий! Як по якості, так і ароматом. Чергова вдала новинка від Dermacol, яку сміливо рекомендую!
Коментарі (0)