YuliHrytskoff

Консилер для шкіри обличчя L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer

Консилер для шкіри обличчя L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer

В мене було багато консилерів – від люксу до відверто дешевих. Та нещодавня новинка від L'Oreal Paris – Консилер True Match Radiant Serum Concealer перевершив всі мої очікування та зараз однозначно в фаворитах з-поміж них усіх. Задоволена просто безмежно, тому спішу розповісти про даний консилер більш детально.

Консилер для шкіри обличчя L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer

Оформлення, як і у всіх інших засобів L'Oreal Paris – просто преміальне! Якісний прозорий пластиковий флакон циліндричної форми, крізь який видно відтінок засобу.

Кришечка пластикова, сріблястого кольору, міцно загвинчується на різьбу. На основі кришечки – наклейка з номером та назвою відтінку.

Продовженням кришечки є аплікатор – він фетровий, дуже м’якенький, виготовлений у формі доволі широкого трикутного «копитця». Ним надзвичайно зручно не тільки наносити, але й розтушовувати консилер.

Обмежувач працює добре, видає як раз потрібну на одне використання кількість засобу.

Об’єм консилера – 11 мл.

Склад консилера досить цікавий, оскільки, окрім класичних компонентів для такого типу косметичних засобів, містить і доглядові – зокрема, гліцерин, ніацинамід, гіалуронат натрію, кофеїн та вітамін Е. Вони збагачують шкіру корисними компонентами, що, в свою чергу, сприяє її відновленню та зволоженню.

Консистенція класична – середньої щільності кремова рідина.

Текстура однорідна, бархатиста.

Запаху не має.

Стійкість консилера прекрасна – від ранку й до вечора він на місці, не відбивається на телефоні чи комірі куртки, хоча я навіть не завжди закриваю його пудрою.

Демакіяж. Змивається консилер абсолютно безпроблемно будь-яким засобом для зняття макіяжу.

В мене відтінок 1.5N – це нейтральний світлий беж, самий світлий із всієї лінійки.

Та, як на мене, підійде для більшості дівчат класичної слов’янської зовнішності, принаймні, на холодний період року)

Консилер прекрасно перекриває будь-які недосконалості – темні кола під очима, прищики, почервоніння, при цьому, покриття створює невагоме, без «ефекту маски», на шкірі абсолютно непомітний.

Фініш має більше до сатинового.

В пори не западає, зморшки не підкреслює. Не скочується, шкіра від нього не блистить.

Комфортно відчувається на шкірі, не створює парникового ефекту, плівки чи будь-яких інших неприємних відчуттів.

А ще – я його використовую в якості бази під тіні – це значно подовжує їх стійкість.

Консилер для шкіри обличчя L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer – дуже вдала новинка бренду! Шикарно перекриває недосконалості і, при цьому, має прекрасні доглядові властивості. Звичайно, до покупки рекомендую!