Аніта

Освітлювальний крем для повік, з вітаміном С від бренду Hillary

Освітлювальний крем для повік, з вітаміном С від бренду Hillary

Мені як завжди, знайшовши новий для себе цікавий засіб, не терпиться розповісти про нього і вам. У цьому відгуку мова піде про освітлювальний крем для повік, з вітаміном С від українського бренду Hillary.
Подивися у вічі – і ти побачиш душу, а іноді ж – і зморшки, набряки, кола під очима. Щоб це "іноді" зустрічалося якнайрідше, за шкірою навколо очей потрібен особливий догляд. Природні відмінності цієї зони обличчя вимагають використання спеціальної косметики, яка захищатиме та зволожуватиме ніжну шкіру навколо очей. Ця зона — головний біль кожної жінки. Ніжна і чутлива шкіра нижньої та верхньої повіки найбільш схильна до негативного впливу. Саме тому потрібно починати користуватися засобами з 18 років, підбираючи крем або гель за віком. На осінь я обрала собі новий засіб. Крем для повік з вітаміном С який захищає від перших ознак старіння, запобігаючи їхній появі або усуває вже наявні недосконалості. Але не варто завищувати свої очікування від будь-якого крему для обличчя. Він може покращити стан шкіри, зменшити виразність зморшок, мішків та темних кіл, але не прибрати їх цілком.


Освітлювальний крем для повік, з вітаміном С від бренду Hillary

Активні компоненти


1. Аскорбіл глюкозид (AA2G™)
- це натуральний вітамін С який освіжає тьмяну шкіру та запобігає старінню.
2. Фосфоліпіди - поліпшують крізьшкірне поглинання активних речовин
3. Есцин - відмінно зміцнює судинні стінки, зменшуючи кількість пор у стінках капілярів та їх діаметр, посилює еластичність капілярів, сприяє швидкому зменшенню набряків


Особливості Vitamin С Bright Eye Cream від бренда Hillary:

- зволожує, живить і відновлює шкіру;
- ефективно зміцнює епідерміс;
- сприяє виробленню колагену;
- розгладжує зморшки;
- освітлює пігментні плями;
- зменшує прояви темних кіл під очима та усуває набряки;
- проявляє високу антиоксидантну активність.

Пакування: Крем має шикарну упаковку. Прийшов у картонній коробці фірмового дизайну. Флакончик з якісного пластику білого кольору, об'єм 15 мл. Мені особисто дизайн дуже подобається, виглядає справді класно. Дозатор з викруткою, дуже зручний. Працює без нарікань, розхід крему економний, одного натискання достатньо нанесення крему на шкіру навколо двох очей.

Консистенція: Він володіє легкою, ніжною, нежирною текстурою, що швидко вбирається.

Аромат ніжний, легкий. Нагадує м'ятний чай. Після нанесення майже не відчувається.

Після двох тижнів застосування крему, я дійсно помітила покращення:

📍Шкіра стала зволожена, взагалі зникла сухість.
📍Тепер темні кола, якщо і з'являться, то набагато рідше і набагато світліше
📍Набряки взагалі перестали з'являтися

Взагалі, відчуття від застосування цього крему якісь чарівні. Після нанесення його на повіки очі стають відпочилими, з'являється свіжість і легкість. Користуюсь я кремом обов'язково вранці та ввечері. Немає відчуття плівки або липкості. Крем швидко поглинається. Я задоволена результатом.