Фечко Христина

Консилер

Консилер

Якщо для креативних макіяжів я використовую консилер від Rimmel то в повсякденному житті користуюся Patricia Ledo Correct Concealer, цей консилер в мене йде для легкого перекриття синячків навколо очей, але, але...

Консилер представлено в трьох відтінках в мене відтінок 02

Продукту 4 мл і він використовується не так швидко як може здатися

Пакування приємне, мінусом є лише маленький аплікатор, продукту на нього набирається мало і аплікатор дряпає шкіру, тож було б добре, якби він був більшим

Вказано, що це коректуючий консилер, але сама текстура дуже легенька і слабо перекриває кольорові нюанси шкіри

Але якщо використовувати його лише для висвітлення потрібних зон, то буде добре, адже консилер дуже легкий, шкіру не сушить, але ще одном з мінусів цього консилеру є те, що він скочується в зморшки

Консилер дещо окислюється, але на мені це скоріше не окислення, а підлаштування під тон шкіри тож протягом для його майже не видно на шкірі (якщо не враховувати западений консилер в зморшки)

Консилер непоганий, приємний, на шкірі не відчувається, я майже закінчила його, але повторювати не буду бо нема сенсу наносити консилер, якщо він майже нічого не перекривати

Буду вдячна за рекомендацію легкого консилера, що перекриває 🙏

Консилер