V-R-O-D-L-Y-V-A

У пошуках малинової насолоди

Привіт MakeupClub 🖤

Багато засобів зі списку https://club.makeup.com.ua/post/21175/ протестовані, готова поділитись досвідом, але з кожним окремо 🤗

Упаковка. Матова, не прозора (мб для когось це буде мінусом, але як на мене, то для цієї категорії товару – ок). Багато хто скаржиться на те, що помпа ламається. У когось майже одразу, у когось пізніше. У мене із цим проблем не було. Дозатор видавав оптимальну кількість гелю і не зламався. Але можу стверджувати, що саме натискання на помпу складне, начебто щоб отримати гель, треба докласти більше зусиль, тобто натиснути "не з легкої руки" і до упору. Хм, може тому вона у багатьох і зламалася? 😕

Об'єм: 500/ 1000 г. Економно витрачається. Поціновувачам малини в гелях для душу я рекомендую брати відразу тару побільше 👌

Текстура: рідка кремова-гелева консистенція, яка не дає пишноі піни.

Колір: мутно-білий.

Інгредієнти: бетаїн, зелений чай, камелія, м'ята, огірок.

Аромат: освіжаючий розкішний натуральний аромат малини з ноткою м'яти, як у самому вишуканому та ніжному десерті 🤤

Особливості:

• делікатно очищає шкіру, я не відчуваю агресивних ПАР-ів;
  • робить шкіру шовковистою;
  • не сушить ії, але зволоження заявленого немає;
  • не викликає відчуття стягнутості;
  • не залишає липкої плівки;
  • підходить для щоденного застосування;
  • у мене не викликав ні роздратування, ні алергії.

Насиченість запаху. Це справжня аромотерапія. Насиченість поширюється на всій ванній. Виразний запах як під час душу, так і на шкірі 🛀

Стійкість запаху: на мені запах тримається до 3-х годин, поступово затихаючи. Перші 1,5 години дуже насичений, десь 4/5.

Дякую що заглянула, лови пурпурове серце 💜