Yuriivna

Ультра-зволожуюча сироватка|Mermade

Ультра-зволожуюча сироватка|Mermade
Ультра-зволожуюча сироватка|Mermade

Я вперше знайомлюсь з сироваткою від MERMADE,обрала для себе - зволожувальну і мені однозначно,є що написати та показати результат після неї,адже я тестувала її деякий час,щоб розкрити усі моменти.

Відразу хочу відмітити рожеву коробку,в якій надіслали сам засіб,вона брендова та залишає гарне враження.Далі,розглянемо дизайн сироватки,адже вона має своє картоне пакування,на ньому зазначено що саме це за сироватка та її склад.

Рожевий колір самої піпетки приємно радує око,начебто це такі дрібниці,але коли дизайн естетичний на вигляд,то це однозначно приємно.

Безліч сироваток мають такі мірні піпетки,але не всі добре набирають засіб,іноді просто наливаєш у руку,адже це кращий варіант як виявляється,аніж бавитися з піпеткою.Проте,протестувавши,нюансів та проблем я не знайшла,засіб набирається добре.Піпетка скляна,а сама верхушка виглядає так мило,за рахунок кольору та добре натискається.

Аромату я не відчула,парфумерної віддушки не знайшла зовсім.Сама сироватка має прозорий колір,має водно-гелеву текстуру,наноситься рівномірно та майже не відчувається на шкірі.

Є гарним та більшість складових спрямовані на ультра-якісне зволоження шкіри.

-Hyaluronic acid у чотирьох формах,що забезпечує довготривале та ефективне зволоження

-Serine амінокислота,використовується як зволожуючий компонент

-Glycerin допомагає утримувати вологу

-Algin застосовується в якості натурального згущувача.Algin-позитивно впливає на шкіру,а саме зволожує її та покращує загальний вигляд.

Як бачимо,все працює у комплексі,щоб подарувати те саме гарне зволоження,складники мають загальну мету,до якої і прямують.

Критерій,з яким я не можу змиритися це липкість,якщо вона тільки потім не зникає,або ж не зникає після нанесення крему.Проте,якщо після сироватки,шкіра липка,мені однозначно хочется це змити тут і зараз.По такому критерію,я визначаю комфортність після нанесення.Якщо хочется змити засіб відразу - то це не моя історія. Щодо цієї сироватки,після нанесення,вона доволі швидко вбирається,але залишає вологий фініш деякий час.Відчуття на шкірі такі,що шкіра наче води напилася,по моїм відчуттям це саме так.Моя шкіра схильна до жирності,проте,коли стає прохолодно,на деяких ділянках може з'явитися шелушіння та сухість,тоді я розумію,що щось пішло не так і моя шкіра потребує зволоження.Я обожнюю все,що пов'язано зі зволоженням,раніше не так звертала на це увагу,проте зараз бачу ж різницю.Тому для мене це є дуже важливим.Проте бувають такі засоби,якими я користувалася,але зволоження є мимовільним або недостатнім.З цією сироваткою я бачу результат,фото передають це.Я більш ніж задоволена,особливо за таку ціну і приємно,що це наш виробник.

Я така людина,яка любить маленькі дрібниці:листівки,статуетки або печиво з передбаченням.До чого це я?До того,що карта дня,яка має передбачення,це як приємний бонус до замовлення.В моєму випадку так і сталося,адже добра звістка все ж таки,прилетіла до мене.