Ароматний набір від Tink
Magic Time🍊
Продовжую рубрику #ідеїподарунківдозимовихсвят 🎄 і хочу зробити огляд та поділитись враженнями про святковий набір Tink Magic Time.
Коли я його побачила - відразу почала роздивлятись пакування і це ВАУ!
Він дійсно навіює атмосферу свята.
🎄Продукти поміщені в картону коробочку, яка стилізована різними зимовими елементами , та на ній намальовані засоби , які чекають всередині:
- Крем для рук Magic Time Tink 40 мл
- Бальзам для губ Magic Time Tink 15 мл
Інколи буває, що шукаєш не великий подарунок, а просто щось на призентик, щоб зробити приємно близькій людині- і це ідеальний варіант.
🎄Коробочка має зверху зелену стрічку- цим нагадує ялинкову прикрасу , яка так і чекає, щоб її повісили на гілочку.
🎄Аромат засобів дуже приємний , насичений, зігріваючий, та асоціюється із зимовими святами . Поєднує в собі нотки апельсину та кориці, чим нагадує смачну , ароматну випічку, яку тільки дістали із духової шафи🍊
Це мої перші засоби з таким ароматом і я в захваті, не знала, що це так смачно звучить .
Бальзам для губ
🍊Бальзам представлений в мякій тубі.
🍊Має красивий дизайн в білому, сніжному кольорі) з елементами апельсину, кориці та гілочок ялинки .
🍊Аплікатор якісний, гладенький та скошений.
Я люблю такий формат, адже тоді він не фарбується від олівчика .
Текстура та враження
🍊Текстура густа, прозора, та щільна .
Потрібно гарно натиснути, щоб засіб видавився ідеальною змійкою.
При контакті з вустами - вона відразу тане, стає піддатлива та гарно розпроділяється.
(розумію, що якби бальзам був не такий щільний - були б ризики, що він просто протікав би , а так, тут без нюансів).
🍊Бальзам гарно зволожує губи , надає красивого блиску, помякшує, та розгладжує губи . Має солоденький смак)
🍊Не липкий, та комфортний.
Крем для рук
🍊Крем має ідентичний дизайн , також в мякій тубі.
🍊Є захисна мембрана.
🍊Формат зручний, щоб брати із собою в сумочку.
Текстура та враження
🍊Текстура має середню щільність , білого кольору.
🍊Легка, досить поживна.
🍊Збагачений маслом ши і гідролізованим колагеном.
🍊Дуже швидко поглинається, та не залишає дискомфорту.
🍊Моя суха шкіра стає відразу доглянута, зволожена та дуже ароматна.
Висновок
Це моє перше знайомство із брендом Tink і воно пройшло дуже вдало .
Набір чудовий - він стане приємним подарунком на зимові свята для рідних, а також чудовий варіант поповнення своїх запасів , щоб носити в сумочці.
Впевнена ви будете в захваті від аромату.
Коментарі (0)