SKOMSKA

Ароматний набір від Tink

Ароматний набір від Tink

Продовжую рубрику #ідеїподарунківдозимовихсвят 🎄 і хочу зробити огляд та поділитись враженнями про святковий набір Tink Magic Time.

Коли я його побачила - відразу почала роздивлятись пакування і це ВАУ!

Він дійсно навіює атмосферу свята.

🎄Продукти поміщені в картону коробочку, яка стилізована різними зимовими елементами , та на ній намальовані засоби , які чекають всередині:

• Крем для рук Magic Time Tink 40 мл
  • Бальзам для губ Magic Time Tink 15 мл

Інколи буває, що шукаєш не великий подарунок, а просто щось на призентик, щоб зробити приємно близькій людині- і це ідеальний варіант.

🎄Коробочка має зверху зелену стрічку- цим нагадує ялинкову прикрасу , яка так і чекає, щоб її повісили на гілочку.

🎄Аромат засобів дуже приємний , насичений, зігріваючий, та асоціюється із зимовими святами . Поєднує в собі нотки апельсину та кориці, чим нагадує смачну , ароматну випічку, яку тільки дістали із духової шафи🍊

Це мої перші засоби з таким ароматом і я в захваті, не знала, що це так смачно звучить .

Ароматний набір від Tink
Ароматний набір від Tink
Ароматний набір від Tink

🍊Бальзам представлений в мякій тубі.

🍊Має красивий дизайн в білому, сніжному кольорі) з елементами апельсину, кориці та гілочок ялинки .

🍊Аплікатор якісний, гладенький та скошений.

Я люблю такий формат, адже тоді він не фарбується від олівчика .

🍊Текстура густа, прозора, та щільна .

Потрібно гарно натиснути, щоб засіб видавився ідеальною змійкою.

При контакті з вустами - вона відразу тане, стає піддатлива та гарно розпроділяється.

(розумію, що якби бальзам був не такий щільний - були б ризики, що він просто протікав би , а так, тут без нюансів).

🍊Бальзам гарно зволожує губи , надає красивого блиску, помякшує, та розгладжує губи . Має солоденький смак)

🍊Не липкий, та комфортний.

🍊Крем має ідентичний дизайн , також в мякій тубі.

🍊Є захисна мембрана.

🍊Формат зручний, щоб брати із собою в сумочку.

🍊Текстура має середню щільність , білого кольору.

🍊Легка, досить поживна.

🍊Збагачений маслом ши і гідролізованим колагеном.

🍊Дуже швидко поглинається, та не залишає дискомфорту.

🍊Моя суха шкіра стає відразу доглянута, зволожена та дуже ароматна.

Це моє перше знайомство із брендом Tink і воно пройшло дуже вдало .

Набір чудовий - він стане приємним подарунком на зимові свята для рідних, а також чудовий варіант поповнення своїх запасів , щоб носити в сумочці.

Впевнена ви будете в захваті від аромату.