ksnklb

Spf від Vichy

Spf від Vichy
Spf від Vichy

Цю мініатюру я отримала у наборі з іншими засобами Vichy. Такі набори взагалі дуже зручні, адже дозволяють спробувати кілька засобів перед тим, як купляти повнорозмір. А з spf це особливо актуально, адже з ними часто бувають нюанси.
Якщо казати про цей санскрін, то він перевірений і літом, і осінню) і так, він захистив обличчя навіть від пекучого сонця, зробив перебування під ним більш комфортним. Цікаво, що я все ж з ним засмагла на обличчі, та на опіки навіть натяку не було. А ще він доволі добре пережив контакт з водою.
Лежить від на обличчі таким легким, та при цьому відчутним шаром. На фото можна побачити, що він створює на шкірі таке злегка жирнувате сяйво, та це не схоже на жирний блиск. Цей засіб доволі добре лягає по кремі, і не скочується, зверху я нічого не наносила.
Мені подобається, що такий сяючий фініш санскріна не забиває пори, та навіть маскує їх.
З цікавинок цього спф, ще є те, що це флюїд, і перед використанням його потрібно добряче збовтати. При нанесенні, він одразу тече, тому потрібно робити це акуратно. Консистенція нагадує власне флюїд, рідке молочко. Вона також більш молочного кольору, не чисто біла.
Аромат косметичний, як на мене, надто яскравий, адже залишається на обличчі після нанесення.
А сама мініатюра дуже зручна для перевезення, адже зроблена з доволі міцного пластику, об'єм 15ml і якщо вам подобаються спф флюїди і побачите десь її, то беріть, вона вартує затесту😉.
У складі з цікавого є зволожуючі компоненти, УФ-фільтри, ніацинамід, ну і звісно, термальна вода Vichy.

Spf від Vichy
Spf від Vichy
Spf від Vichy
Spf від Vichy
Spf від Vichy
Spf від Vichy