Hrystja_

Barbers гель для душу

Barbers гель для душу

До знайомства з цим гелем чоловік не мав свого особистого гелю для душу, а користувався моїми. Бо не міг знайти свого улюбленого. І всі запахи йому були, як один. Тому він вирішив, що всі гелі однакові і нічим не відрізняються і йому все рівно, яким митися.

Мене цей факт трошки бентежив.. бо мої гелі почали значно швидше закінчуватись.

Тому вирішила ризикнути і купити цей гель.

Barbers гель для душу

І тут я вгалала. Гель чоловіку сподобався, навіть більше, ніж він сам очікував, коли почув такий факт.

По-перше, йому дуже сподобався дизайн. Так, він тут справжній чоловічий. Виглядає дуже стильно.

Другий фактор- наявність дозатора. Це дуже зручно, бо значно полегшує процес миття.

Ну і запах...він тут дуже ніжний, теплий...але справді чоловічий. Хто любить бергамот- цей гель точно для вас. Він не є різкий і сильний, і зігріває, наче теплий чай. Саме цей запах йому дуже сподобався...і мені також, бо я не люблю сильної віддушки.

В складі є гліцерин, олія бергамоту і екстракт кедра...тож тут не тільки очищення тіла, а й догляд за шкірою.

Гель не стягує і не сушить шкіру.

Після нього дуже гарне відчуття чистоти і свіжості.

Гель чоловіку сподобався, користується з задоволенням. Я рада, що нарешті він знайшов щось своє...бо мої гелі тепер ніхто не чіпає😆