Alina_Demchenko

Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn

Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn
Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn

Mermade Magic Unicorn - справжня магія, яка доступна у реальному світі. Разом з цим продуктом, сірі будні стають трошки радісними і деколи відчуваєш себе справжньою дитиною.

Це була моя перша пінка для душу і я не знала чого очікувати від неї, бо певна річ вона повинна відрізнятися від пінки для обличчя. Продукт, об'ємом 150мл, має досить зручне пакування, з широким носиком, через яку можна отримати потрібну кількість продукту. Дизайн лаконічний, мімішний - все що я так обожнюю у цього бренда. На матовій етекетці красується милий єдиноріг попереду і з обратної сторони склад та вайб самого аромату "Крапля магії для твого зефірного настрою". Був ще ковпачок, але мої коти вирішили що він їм більше потрібен.

Головна прикраса цієї пінки - аромат.

Солодке різнобарв'я ароматних цукрок і маршмелоу, де пробивається легка ваніль і полуниця, створюють справжню феєричну атмосферу. Цей аромат, під впливом пару, стає таким активним у ванній кімнаті, що хочеться просто лежати і мріяти ( доречі через цей аромат планую замовити слайм-гель, бо саме в формі слайму - аромат в сотню раз крутіший. Перевіренно на кавеновому гелі і слайм гелі)

Аромат доречі, зе деякий час залишаєься на тилі, даруючи спогади про хвилину спокою і затишку.

Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn
Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn
Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn
Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn
Пінна вечірка разом з Mermade Magic Unicorn

Використовувати продукт досить просто - потрібно лише взбовтати і можна натискати на помпу. Продукт відразу можна наносити на шкіру і з легкістю розподіляти по тілу. А ось далі нюанас : Перший час, в мене були доволі дивні враження, тож я відклала відгук і це було правильне рішення. Інколи, з дозатору виходила не сильно щільна пінка, часто - навіть мильна рідина. Так як для мене це була перша пінка, я не знала чи правильно то все чи ні. Але завдяки цьому я зрозуміла потенціал продукту, бо ту рідину - нанесла на мочалку.

І тут почалась магія. Та легенька, не сильно об'єма пінка, стала розмилюватися і давати велику кількість продукту, через що втрата продукту стала вдвічі меншою. Аромат почав стояти на всю ванну кімнату і очищення як на мене стало більш дбайливим і якісним. А я вже думала буду писати відгук, по типу "не економічна". Просто подивіться на ці хмиринки, які утворилися з невеликою кількості продукту і те, які спокусливі і об'ємі вони.

Продукт чудово впливає на шкіру : він дбайливо очищує, ніжно, лагідно. Навіть ті ділянки які покриті прищиками - чудово сприймають продукт. Пінка не викликає алергічної реакції, зуду чи почервоніння. Вона не пересушує шкіру, при тому дарує відчуття чистоти і легкості.

Дію пантенолу я теж відчула. Відчуття, що при постійному використанні продукту, подразнення стали меншими, шкіра стала менше лущитися. Після використання шкіра м'яка, ніжна на дотик.

Користуюсь цим продуктом з великим задоволенням і можу сказати точно - його варто спробувати.