Спрей для волосся ALAMA Professional FREQUENT
«знову досвід з нюансами»
Взагалі спреї для волосся незамінна рутина мого догляду вже багато років. Після невдалого досвіду з Yope про нього писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/48766/
Не сильно було багато часу обирати, тож я забігла і обрала на перший погляд вдалий варіант заміни.
Базовий спрей для щоденного використання для всіх типів волосся. Який вирішує проблему заплутаності та немає сульфатів і парабенів.
Спрей Alama Frequent розплутує та кондиціонує волосся, роблячи його м'яким, зволоженим і слухняним. Спеціальна формула збагачена вітамінами та оліями для здоров'я волосся, вони допомагають таким чином зберегти волосся красивим і здоровим.
Основні переваги спрею для волосся Alama Professional:
- забезпечує волоссю блиск, гладкість та шовковистість;
- полегшує розчісування;
- інтенсивно зволожує;
- має легку текстуру, яка не обтяжує волосся;
- антистатичний ефект.
Склад: Water, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Oluntia Sinensis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Calcium Pantothenate, Pyridoxine Chloride, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Quaternium-80, Silicone Quaternium-20, Parfum, Hexylene Glycol, Amodimedican, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Acetic Acid, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Niacinamide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.
В складі я дійсно знайшла все те, що обіцяють. Він дійсно досить базовий варіант на кожен день полегшує розчісування, трішки прибирає пухнастість, волосся виглядає зволоженим та блискучим.
Але тут є два суттєві мінуси:
- Розпилювач тут максимально жахливий, добре, що залишилась баночка з під Yope, там трішки ситуація краще. Але зручніше спочатку нанести на руки, потім на волосся.
- Аромат. В магазині я спеціально відкрутила баночку, щоб відчути. Все було досить не погано, звичайно. Але… При нагріванні навіть в літку на сонечку, на волоссі з’являється не приємний аромат. Я довго не могла зрозуміти, але потім побачила в складі оцтову кислоту тай вітаміни мають не самий приємний аромат. Тож варіант для холодного періоду і людей, які не користуються феном.
Тож рекомендувати його Вам не можу, але буду вдячна, якщо порекомендуєте хороший спрей для волосся. Бо бажання наступити знову на граблі, немає.
Коментарі (0)