Spodobaieva Maryna

Спрей для волосся ALAMA Professional FREQUENT

Взагалі спреї для волосся незамінна рутина мого догляду вже багато років. Після невдалого досвіду з Yope про нього писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/48766/

Не сильно було багато часу обирати, тож я забігла і обрала на перший погляд вдалий варіант заміни.

Базовий спрей для щоденного використання для всіх типів волосся. Який вирішує проблему заплутаності та немає сульфатів і парабенів.

Спрей Alama Frequent розплутує та кондиціонує волосся, роблячи його м'яким, зволоженим і слухняним. Спеціальна формула збагачена вітамінами та оліями для здоров'я волосся, вони допомагають таким чином зберегти волосся красивим і здоровим.

Основні переваги спрею для волосся Alama Professional:

• забезпечує волоссю блиск, гладкість та шовковистість;
  • полегшує розчісування;
  • інтенсивно зволожує;
  • має легку текстуру, яка не обтяжує волосся;
  • антистатичний ефект.

Склад: Water, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Oluntia Sinensis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Calcium Pantothenate, Pyridoxine Chloride, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Quaternium-80, Silicone Quaternium-20, Parfum, Hexylene Glycol, Amodimedican, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Acetic Acid, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Niacinamide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

В складі я дійсно знайшла все те, що обіцяють. Він дійсно досить базовий варіант на кожен день полегшує розчісування, трішки прибирає пухнастість, волосся виглядає зволоженим та блискучим.

Але тут є два суттєві мінуси:

1. Розпилювач тут максимально жахливий, добре, що залишилась баночка з під Yope, там трішки ситуація краще. Але зручніше спочатку нанести на руки, потім на волосся.
  2. Аромат. В магазині я спеціально відкрутила баночку, щоб відчути. Все було досить не погано, звичайно. Але… При нагріванні навіть в літку на сонечку, на волоссі з’являється не приємний аромат. Я довго не могла зрозуміти, але потім побачила в складі оцтову кислоту тай вітаміни мають не самий приємний аромат. Тож варіант для холодного періоду і людей, які не користуються феном.

Тож рекомендувати його Вам не можу, але буду вдячна, якщо порекомендуєте хороший спрей для волосся. Бо бажання наступити знову на граблі, немає.

22 жовтня, 2024
Spodobaieva Maryna
22 жовтня, 2024