anya_kozachenkoo

Класний догляд

Класний догляд

Я вже використала такі баночки і взяла нові, тому що я задоволена цими засобами. Вони не бюджетні, але дуже класні, добре, що взяла собі декілька таких мініатюр.

Shani Darden retinol reform, об'єм 5 мл, виготовлено в США. Легка та поживна сироватка. Аромат має як і більшість засобів з ретинолом. Цей серум вирівнює текстуру шкіри, робить її еластичною. Злегка освітлює. Шкіра після нього сяюча та гладка. Не викликає висипань. Цей серум має в своєму складі молочну кислоту, AHA кислоту, сік алое, екстракт ромашки, водоростей, розмарину, ніацинамід, фосфоліпіди, вітамін Е. Вона добре поглинається та не залишає липкість. Я думаю, що для комбінованої та жирної шкіри вона більш підходить.

Olehenriksen banana bright eye creame, об'єм 3 мл, виготовлено в США. Приємна легка текстура, добре поглинається та живить зону навколо очей. Відтінок банановий, добрий підсвічує та освітлює шкіру. Аромат легкий косметичний. Виробник обіцяє, що за допомогою цього крему можна позбутися темних кіл, набряклості, тьмяності, сухості. Крем має світловідбивні часточки, які освіжають погляд. Після використання крему зона навколо очей стає свіжою та пружнішою.

Olehenriksen strength trainer peptide boost moisturizer, об'єм 7 мл, виготовлено в США. Текстура дуже класна, я такої ще не зустрічала, вона дуже густа, але не жирна, аромат приємний. Шкіра після нього настільки зволожена, що навіть відчувається легкий холодок на шкірі, ніби вона волога. В кремі є пептиди, амінокислоти, кераміди та колаген. Шкір після нього пружна, еластична. Виробник заявляє, що цей крем-бустре зміцнює захисний бар'єр шкіри, і я з цим погоджуюсь, бо його формула дійсно хороша і добре впливає на шкіру. Запасусь ще такими мініатюрками.

Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд
Класний догляд