ksnklb

Я нарешті зрозуміла для чого пре- догляд

Я нарешті зрозуміла для чого пре- догляд

А ви помічали, як багато з'явилось додаткових засобів для волосся? Щоб воно було гарнішим, густішим, міцнішим... якісь з них вже стали частиною рутини, а на деякі ми дивимось з підозрою.
Я довго не могла зрозуміти для чого пре шампунь) Хоча так, можливо, у кожного бренду, у кожній окремій лінійці, вони виконують різні функції. Та цей точно для того, щоб волосся було міцнішим.
Цей засіб робить волосся "як з реклами", він створює якраз такий ефект щільного полотна, яке можна так красиво відкинути з плеча і воно м'яко буде "литись" з гарним переливом. (Тут варто зазначити, що це лише додатковий догляд, який потрібно застосовувати у цілому комплексі для досягнення бажаного ефекту).
І не дарма те, що він якраз для фарбованого волосся, для волосся, що піддавали хімічним завивкам, адже воно якраз потребує додаткового догляду та заповнення волосини.
Натуральне та здорове волосся може обійтись без нього)
У складі є гліцерин, лимонна кислота, спирт.. вприцнипі, цікаво що там працює, та воно працює.
Консистенція у цього засобу кремова, легка, вона легко та швидко розприділяється по волоссю. Колір білий, з легким перламутровим переливом. Аромат косметичний, не яскравий, досить приємний, на волоссі не залишається.
Виробник рекомендує наносити цей засіб на усю довжину волосся та змивати після 5-10 хвилин.
Оскільки у мене мініатюра, то я маю білий тюбик об'ємом 30ml, загалом його вистачає на кілька використань.

Я нарешті зрозуміла для чого пре- догляд
Я нарешті зрозуміла для чого пре- догляд
Я нарешті зрозуміла для чого пре- догляд